- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
DroidCam nasıl bağlanır?
DroidCam nasıl kullanılır?
- Adım #1: Aşağıdaki bağlantılardan iOS ya da Android akıllı telefonunuza DroidCam mobil uygulamasını indirin.
- Adım #2: Buradan DroidCam programını indirin.
- Adım #3: Kurulumu tamamlayın.
- Adım #4: DroidCam programına, mobil uygulamanın Wi-Fi IP ve Port numaralarını girin.
DroidCam ücretli mi?
DroidCam, Android telefonunuzu Skype, MSN Messenger ya da Yahoo! Messenger gibi anlık mesajlaşma servislerinde kullanabileceğiniz kablosuz bir web kamerasına dönüştüren ücretsiz bir program. WiFi ya da USB yoluyla telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.
DroidCam ne demek?
Bilgisayarının kamerası olmayanlar yada eski kamerası olup daha iyi görüntü almak isteyenlerin kullanabileceği, cep telefonu kamerasını webcam olarak kullanmayan olanak tanıyan uygulamadır.
Telefon kamerası bilgisayara bağlanır mı?
Android cihazı bilgisayar kamerası olarak kullanmak için yapmanız gereken ilk şey bunu sağlayacak bir uygulamayı telefonunuza indirmek. Google Play Store'da bu tarz uygulamalardan fazlasıyla bulunuyor ancak bu içerikte size önereceğimiz uygulama DroidCam Wireless Webcam uygulaması.
Programınızda GoPro Web Kamerasını kullanma 1. Web kamerası uygulamanızı açın ve tercih ettiğiniz kamera olarak [GoPro Camera] öğesini seçin. Uygulama zaten açıksa, GoPro Kamera seçeneğinin görünür olması için o uygulamadan çıkmanız ve yeniden başlatmanız gerekebilir.
Telefon kamerası Webcam olarak kullanılır mı?
Telefonu Webcam olarak kullanma rehberi Bu rehberde kullandığımız DroidCam uygulamasını Google Play Store ve App Store'da bulabilirsiniz. Üstelik OBS programına eklerek Twitch yayını gibi senaryolarında telefonunuzun kamerasından faydalanmanız mümkün.
Wep kamera nasıl açılır?
Web kameranızı veya kameranızı açmak için Başlangıç düğmesini ve ardından uygulamalar listesinde Kamera'yi seçin. Birden fazla kamera varsa Kamera uygulaması açıldıktan sonra sağ üst kamerayı değiştir'i seçerek kamera arasında geçişebilirsiniz.