- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.665
- Meslek
- Webmaster
Dükkan ismi nasıl olmalı?
Dükkan isimleri seçerken kesinlikle kısa ve akılda kalıcı olmasına dikkat etmelisiniz. Bu sayede dükkanınız da rakiplerine göre bir adım öne geçecektir. En çok tercih edilen dükkan isimlerinden birisi modern dükkan isimleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu isimler günümüzde çok kullanılan terimleri içerebilir.
Dükkana ne hediye alınır?
Yeni Dükkan için Alınabilecek 15 Hediye, Yeni Dükkan Hediyesi
- Logolu Türk Kahve Fincanı 6'lı Set.
- Logo Baskılı Polo Yaka Tişört.
- 3 Kalemli Masaüstü Düzenleyici.
- Kişiye Özel Mat Siyah Tükenmez Kalem.
- Cevşen Yazılı Osmanlı Zırh Biblo.
- Özel Kutusunda Defter Kalem Hediye Seti.
- Fotoğrafçılara Özel Stüdyo Kapı Önü Paspas.
Market ismi ne olabilir?
Market ismi ne olabilir?
Marketinize kendi adınızdan çok soyadınızı vermek de oldukça hoş bir seçim olacaktır. Örneğin, soyadınız "Güngör" ise "Güngörmüşler Market" gibi bir isim belirleyebilirsiniz. Marketinizi benimsemişseniz ve müşterilerinizin de benimsemesini istiyorsanız "Benim Marketim" gibi bir isim oldukça ideal bir seçimdir.
Ofise giderken ne hediye alınır?
Tercih edebileceğiniz birçok ofis hediyesi vardır. Kupa, telefon tutucu, ajanda, kalemlik gibi kullanıma yönelik hediyelerin yanı sıra çerçeve, saat, biblo, yerküre ve masaüstü çeşitli figürler tercih edilebilir. En şık ofis hediyeleri erkek ve kadınlar için farklılaşabilir.
Güzellik merkezine ne hediye alınır?
Kişisel. Anahtarlık. Çakmak. Çanta Aynası Matara. Pipo ve Puro Aksesuarları
Trendyolda satış yapmak için ne yapmalıyım?
Trendyolda satış yapmak için ne yapmalıyım?
Trendyol'da ürün satmak için başvurunuzu yapın ve mağazanızı açmak için gerekli olan belgeleri sisteme yükleyin. Belgeleri yükledikten sonra Trendyol satıcı mağazanız 1-7 iş günü içinde açılacaktır. Sizler de mağazanızda satacağınız ürünlerinizi yükleyerek Trendyol'da satış yapmaya başlayabilirsiniz.
Çalışan birine ne hediye alınır?
Anahtarlık.