Son Konular

"Dünya Kupası'nda Art arda Şampiyon Olan Ülkeler Hangileri?"

Credits
1.235.277
dunya-kupasi-ust-uste-ikiser-kere-sampiyon-olan-18795578_1606_amp.jpg

FIFA Dünya Kupası tarihinde hangi iki ülkenin A milli erkek futbol takımı üst üste ikişer kere şampiyon oldu sorusu, Güven Bana yarışmasında merak uyandıran sorular arasında yer aldı. Hangi iki ülkenin milli erkek futbol takımları bu başarıya ulaştı? İşte cevaplar!

Brezilya ve Fransa milli erkek futbol takımları bu başarıyı elde eden ülkeler arasındadır.

GÜVEN BANA YARIŞMASI NASIL İŞLER? Bu yarışmada sadece bilgi değil, aynı zamanda güven de büyük önem taşır.

İki yarışmacı, daha önce tanışmamış olmalarına rağmen stüdyoda büyük ödül için yarışırlar. Yarışmacıların aileleri de stüdyoda bulunur ve kazanmak için sadece bilgi değil, birbirlerine güvenmeleri de gereklidir. Ortak verdikleri doğru cevaplarla ödül miktarı artar.

Yarışmanın başlangıcında yarışmacılar birbirlerine güvenlerini gösterirler ve birlikte mücadele ederler. Sonunda para mı kazanılır, güven mi? Hırslarını kontrol edebilecekler mi?

Osman DEMİR - - Gündem

Bursa'da Yangın Söndürüldü, 14 Kişi Kurtarıldı!

Benzer Konular

FIFA Dünya Kupası tarihinde hangi iki ülkenin A milli erkek futbol takımı üst üste ikişer kere şampiyon oldu? sorusu, Güven Bana yarışmasının heyecan dolu anlarından biriydi. Hangi iki ülkenin A milli erkek futbol takımı bu başarıyı elde etti? İşte cevaplar! Brezilya ve Fransa milli takımları...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Manastırın Ortasında adlı Rumeli türküsünün sözlerinde hangi ifade geçmez? Güven Bana yarışmasında bu soru merak edilenler arasında yerini aldı. Manastırın Ortasında adlı Rumeli türküsünün sözlerinde hangi ifade geçmez sorusunun cevabı merak konusu oldu. İşte detaylar! Manastırın Ortasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Güven Bana Yarışması: Hangisinin 8 Bacağı Vardır? Güven Bana yarışmasında, hangi canlının 8 bacağı olduğu sorusu merak konusu oldu. Peki, hangi canlının 8 bacağı vardır? İşte cevabı ve diğer ilginç soruların yanıtları! Hangisinin 8 bacağı vardır? Cevap C seçeneği olan Tarantula'dır. Güven...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
"DİMYAT" Bugün Hangi Ülkenin Topraklarında? sorusu, Güven Bana programında ilgi uyandıran konulardan biri haline geldi. Merak edilen sorunun cevabı ne olabilir? İşte detaylar! "DİMYAT'A PİRİNCE GİDERKEN, EVDEKİ BULGURDAN OLMAK" atasözündeki "Dimyat" günümüzde hangi ülkeye aittir? A) Mısır B)...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
"Kaçının 8 bacağı var?" sorusu, Güven Bana adlı yarışmada dikkat çeken konulardan biri haline geldi. Hangi canlının 8 bacağı olduğunu tahmin edebilir misiniz? İşte bu sorunun cevabı ve diğer ilginç detaylar! Hangi Canlının 8 Bacaklı Olduğunu Biliyor musunuz? A) Karınca B) Çekirge C)...
Cevaplar
1
Görüntüleme
3
  1. Konular

1. 1.281.405
  2. Mesajlar

1. 1.679.259
  3. Kullanıcılar

1. 31.809
  4. Son üye

Geri