<
haberci
Meraklı Üye
Merhaba Forumdaşlar!
Son günlerin en çok konuşulan olaylarından biri, dünyaca ünlü yıldız Emma Stone'un bir hayranından aldığı beklenmedik evlenme teklifi oldu. Emma Stone, güzelliği ve yeteneğiyle milyonların kalbini kazanmış bir isim. Peki, bu teklif nasıl gerçekleşti ve Emma Stone'un tepkisi ne oldu? İşte detaylar...
Emma Stone, "La La Land" ve "The Favourite" gibi filmleriyle hafızalara kazınmış bir oyuncu. 1988 doğumlu olan yıldız, kariyerine genç yaşta adım atmış ve kısa sürede Hollywood'un vazgeçilmezlerinden biri olmayı başarmıştır.
Geçtiğimiz hafta, bir imza gününde gerçekleşen olayda, 87 yaşındaki hayranı, Emma Stone'a evlenme teklif etti. Yaşlı hayran, elinde bir yüzükle "Hayatım boyunca seni sevdim, benimle evlenir misin?" diyerek Emma'nın karşısına çıktı. Bu sürpriz teklif karşısında Emma Stone'un yüzünde beliren şaşkınlık ve gülümseme görülmeye değerdi.
Emma Stone'un Tepkisi
Emma, samimi ve sevecen tavrını bozmadan, "Bu benim için büyük bir onur, ama sanırım yaş farkımız biraz fazla," diyerek esprili bir yanıt verdi. Hayranını kırmamak için son derece nazik bir dille teşekkür eden Emma, bu anı ölümsüzleştirmek adına hayranıyla bir fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Sosyal Medyada Yankı Uyandırdı
Bu olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranlar, Emma'nın nazik tepkisini ve hayranına olan saygısını takdirle karşıladılar. Twitter ve Instagram gibi platformlarda, bu olayla ilgili yüzlerce yorum ve paylaşım yapıldı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Emma Stone'un tepkisi hakkında yorumlarınızı merak ediyoruz. Benzer bir durumda siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz? Görüşlerinizi bizimle paylaşın!
- Forum Yazarınız