haberci
Efsanevi Üye

Beşiktaş Fibabanka Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Basketbol Süper Ligi Final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Beko'ya karşı mücadele ettikleri maçta 84-68 yenilerek şampiyonluğu kaybettiklerini açıkladı. Alimpijevic, takımıyla gurur duyduğunu belirtirken, kulübünü ve tüm emek verenleri övgüyle anarak teşekkürlerini iletti.
Sezon boyunca gösterdikleri performanstan memnuniyet duyduğunu belirten Alimpijevic, "Bu sezon bizim için oldukça verimli geçti. Takımımızla gurur duyuyorum ve Beşiktaş kulübünü antrenörü olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Başkanımıza, kulüp yöneticilerimize, oyuncularımıza, doktorlarımıza ve yardımcı koçlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Her biri emek veren kişiye minnettarım. Takım olarak karakterimizi sahaya yansıtarak gurur duyduğumuz bir sezon geçirdik. Geçen 2 yıl içinde büyük ilerlemeler kaydettik ve bu durum beni gururlandırıyor. Taraftarlarımıza söz veriyorum, gelecek sezon daha da güçlü olacağız. Daha hırslı ve tutkulu bir takım olmak istiyoruz ve taraftarlarımızın desteğini arkamıza almak istiyoruz. Fenerbahçe'yi tebrik etmek istiyorum, harika bir sezon geçirdiler ve 3 kupa kazandılar. Jasikevicius ve oyuncuları takdiri hak ettiler" şeklinde konuştu.
Alimpijevic, "Taraftarlarımızla aramızda özel bir bağ var. Beşiktaş'ı çalıştırmak bana büyük keyif veriyor çünkü taraftarlarımızın bize duyduğu sevgiyi hissedebiliyorum. Bu yüzden taraftarlarımıza minnettarım" diyerek sözlerini tamamladı.