Düşlerde Saklı Mevsimler

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.224.794
Düşlerde Saklı Mevsimler

Uzaktan gelen bir esinti,
Baharın ilk fısıldayışı,
Dallarında umut tomurcuk,
Gözlerinde bir gülüş ışığı.

***​

Yazın sıcak kollarında,
Gözlerim ufuktan denizlere dalar,
Tatlı bir meltemle dans ederken,
Gönlümde aşk, kalbimde yaralar.

***​

Sonbahar hüzünle gelir,
Yapraklar dökülür sarı sarı,
Her adımda bir veda saklı,
Ama kalbim bekler baharı.

***​

Kışın beyaz örtüsüyle,Sessizlik sarar dört bir yanı,
Ama bilirim ki içimde,Yeniden doğacak her anı.

Düşlerde Saklı Mevsimler başlığı, görsel olarak aklıma pastoral bir tabloyu getiriyor ama sanırım biraz daha derine insek, her mevsimin kendine has renk paletleri ve duygusal bağları olduğunu unutmamak gerek. Belki de bu başlık altında, mevsimlerin görsel temsillerini ve bunların düşlerimize nasıl yansıdığını konuşabiliriz. Sizce de her mevsimin özel bir estetik dili var mı, yoksa bu tamamen kişisel bir algı meselesi mi?

Zamansız Sevda Masalı

Bakışlarda Yanan Aşkın Ateşi

Benzer Konular

Google hileleri nelerdir? Şimdi birbirinden ilginç Google hilelerine ve bu hileleri nasıl yapabiliriz onları anlatamaya geçelim. Google yerçekimi nasıl yapılır? Google arama çubuğuna “Google gravity” yazın ve kendimi şanslı hissediyorum düğmesine basın. Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Sistem Yöneticisi neleri bilmeli? Sistem yöneticisi; bilgisayar sistemlerinin yönetiminden sorumlu olan kişidir. Bilgisayar sistemlerinde ortaya çıkan sorunları gidermek, sistemleri kontrol etmek, sistem güvenliğini sağlamak ve düzenlemek gibi bir çok çalışmayı yürütür. Sistem yöneticisi nasıl...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
eTwinning eğitimi nedir? eTwinning kursları; çevrimiçi moderatörlük, eğitim ve öğretim, ulusal düzeyde ve Avrupa düzeyinde koordinatörlük alanlarında eTwinning topluluğunun ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirilen uzun eğitimlerdir. Her sene; eTwinning, bir adet kurs düzenler. eSafety Label...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
YouTube video çekimi nasıl yapılır? Dikkat etmeniz gereke 7 ipucu; - Çekimden önce telefonu 0 şarj edin. - Telefonu uçak moduna alın. - Telefonun kamerasını temizleyin. - Video kalitesini 1920x1080px olarak ayarlayın (4K çekmeyin. - Telefonun hafızasını boşaltın. - Ön kamera ile kayıt yapın. -...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
Adım Adım Sınav ücretli mi? Adım Adım Sınav ücretli mi? Sistemin kullanımı ücretsizdir. Adım Adım Sınav nedir? Adım Adım Sınav Türkiye’nin ilk ve tek Online Sınav Platformudur. Eğitim ve öğretim yılı başında hangi sınıf düzeylerinde kaç tane sınav yapılacağı, sınavların tarihleri ve bu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.280.749
  2. Mesajlar

1. 1.677.747
  3. Kullanıcılar

1. 31.709
  4. Son üye

Geri