Modoratör
Yeni Üye
Dyno bot nasıl kullanılır?
Artık Dyno Bot'u ayrıntılı olarak tartıştığımıza göre, onu kendi discord sunucunuz için nasıl kurabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:
- Git Dyno Bot'in webve tıklayın Sunucuya Ekle .
- Henüz yapmadıysanız, discord sunucunuzu kaydedin veya oturum açın.
- Giriş yaptıktan sonra, sunucuların bir listesini bulacaksınız.
Yggdrasil bot nedir?
Yggdrasil bot nedir?
Yggdrasil bot, tonlarca eğlenceli komut içeren bir discord botudur. Discord üyelerinin Fun gibi birçok eğlenceli aktiviteye katılmalarını sağlayan benzersiz bir bot!
Hydra bot nasıl kullanılır?
Hydra bot nasıl kullanılır?
ADIM 1: Hydra Bot web sitesine gidin: https://hidra.bot/. ADIM 2: Destek Düğmesinin yanında bulunan Davet Et Düğmesine tıklayın. Herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, En Üstte Hydra Bot Davet Bağlantısından bahsetmiştim. ADIM 3: Hydra Bot'un eklenmesini istediğiniz Sunucuyu seçin ve Devam'a tıklayın.
Discord müzik botu ekleme nasıl yapılır?
Discord botu ekleme nasıl yapılır?
- Eklemek istediğiniz botun site sayfasına ziyaret edin.
- "Add to Discord" veya "Invite" davet butonu tıklayın.
- Yeni pencere açılır.
- Bot'u eklemek istediğiniz sunucuyu seçin.
- Doğrulama ekranı açılacak.
- Tebrikler, Artık botunuz sunucuya ekli görünüyor.
Mee 6 ne işe yarar?
Mee 6 ne işe yarar?
MEE6. Discord botları arasında en çok kullanılan bot olan MEE6, geniş kontrol yelpazesiyle tercih sebebi olmaktadır. En bilinen özellikleri, bir MMORPG oyunu gibi sunucu üzerindeki kullanıcılara Level ve EXP sistemi kurarak derecelendirebilmesidir.
Discord da bot nasıl eklenir?
Discord da bot nasıl eklenir?
Discord'a Bir Bot Nasıl Eklenir?
- 2. "Discord'a Ekle" yazan düğmeyi tıklayın.
- 3. Hesabınızın kimliğini doğrulamak için Discord oturum açma bilgilerinizi girin.
- Sunucu adınızın yanındaki "MEE6'yı Kur" seçeneğini tıklayın.
- Açılır pencerede sunucunuzu seçin ve "Devam Et" i tıklayın.
Discordda şarkı nasıl dinlenir?
Bir İnternet tarayıcısında https://discordbots.org adresine git. Discord'da müzik çalmak için bir Discord botu kullanmak gerekir. Bu İnternet sitesinde, seçebileceğin bolca bot vardır. Music'e (Müzik) dokun.