Modoratör
Yeni Üye
E defter için hangi Java?
Java (JRE) 1.7 (ve) üstü (32 bit) sürümünün bulunması gerekmektedir.
Localhost 8543 ne demek?
İmzalama aracı https://localhost:8543 adresi üzerinden mali mühür kullanılan ekranlarla iletişimini sağladığı için bu adresin tarayıcıya güvenli bir site olarak tanıtılması gerekir. Popüler kullanılan tarayıcılarda bu işlemin nasıl yapılacağı bir sonraki bölümde anlatılmıştır.
WebSocket nedir gib?
WebSocket nedir gib?
WebSocket, tek bir TCP bağlantısı üzerinden tam çift yönlü iletişim kanalı sağlayan bir bilgisayar iletişim protokolüdür. WebSocket protokolü IETF tarafından 2011 yılında RFC 6455 ile standart hale getirilmiş ve WebIDL içerisindeki WebSocket API W3C tarafından standart hale getirilmektedir.
E-fatura için hangi Java?
E-fatura için hangi Java?
E-Fatura Portalinin çalışması için bilgisayarınızda Java'nın (JRE) 32 bit versiyonunun kurulu olması gerekmedir. Not: Java Programında Runtime Environment Settings Runtime Parameters olarak -Xmx256m değerinin girilmesi tavsiye edilir.
E-Defter için mali mühür şart mı?
E-Defter sistemine gerçek kişiler Elektronik İmza ile, tüzel kişiler ise Mali Mühür ile giriş yapabilirler. Gerçek kişiler 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu çerçevesinde Nitelikli Elektronik Sertifika içeren akıllı kartını Nitelikli Elektronik Sertifika sağlamaya yetkili kurum ya da firmalardan temin etmelidirler.
Java Kontrol Paneli nasıl açılır?
Başlat düğmesine sağ tıklayın ve Denetim Masası seçeneğini seçin. Windows Denetim Masası'nda, Programlar'a tıklayın. Java Denetim Masası'nı açmak için Java simgesine tıklayın.
Kanuni merkezi ne demek?
Kanuni merkezi ne demek?
Kanuni merkezden maksat, vergiye tabi kurumların esas nizamname veya mukavelenamelerinde veya teşkilat kanunlarında gösterilen merkezdir. İş merkezinden maksat, iş bakımından muamelelerin bilfiil toplandığı ve idare edildiği merkezdir.
E Fatura Başvurusu Nasıl Yapılır?
E Fatura Başvurusu Nasıl Yapılır?
E-fatura başvurusu, efatura.gov.tr adresi üzerinden yapılır. Mükellef firma, kendisine gönderilen linkteki alanlara gerekli bilgileri doldurur. Bilgiler doldurulduktan sonra, özel entegratör tarafından bilgiler kontrol edilir. Eğer bir sorun yoksa, özel entegratör mükellef firmaya aktivasyon linki gönderir.
WebSocket ile neler yapılabilir?
WebSocket API, bir kullanıcının tarayıcısı ve bir sunucu arasında iki yönlü etkileşimli bir iletişim oturumu açmasını mümkün kılan gelişmiş bir teknolojidir. Bu API ile, bir sunucuya mesaj gönderebilir ve bir yanıt için sunucuyu yoklamak zorunda kalmadan olaya dayalı yanıtlar alabilirsiniz.
WebSocket nasıl açılır?
Bağlantı kurmak Websocket sunucusuna bağlanmak için sınıfın kurucusuna websocket adresinin yazılması yeterli olacaktır. var ws = new WebSocket("ws://websocket-adresi

E Faturaya nasil girilir?
E Faturaya nasil girilir?
1.www.gib.gov.tr adresine Google Chorme' dan giriş yapılır. 2. e-işlemler bölümünden sonra e-fatura bölümüne giriş yapılır. 3.Giriş sağlandıktan sonra sayfanın en alt bölümündeki imzalama aracı bölümünden indirmek için tıklayınız bölümü tıklayarak çalıştırılır.
Mali mühür olmadan e-Defter gönderilir mi?
Mali mühür olmadan e-Defter gönderilir mi?
Elektronik belgelerin yasal olarak geçerli olabilmeleri için firmalar, mali mühür isimli bir elektronik sertifika ve kişiler ise elektronik imza sertifikası alırlar.
Kimler mali mühür almak zorunda?
e-Fatura kullanmak isteyen tüzel kişilerin mali mühür alması zorunludur. Mali mühre Kamu SM internet sayfası üzerindeki formu doldurarak başvurabilirsiniz. Mali mühür elektronik fatura başvurusunda firmayı sisteme tanımlamak amacıyla kullanılır.
Java nasıl aktif edilir?
Tarayıcıda Java'yı, Java Denetim Masası yoluyla etkinleştirin.
- Java Denetim Masası'nda Güvenlik sekmesine tıklayın.
- Java içeriğini tarayıcıda etkinleştir seçeneğini belirleyin.
- Değişiklikleri kaydetmek için Uygula'ya ve Tamam'a tıklayın.
- Değişiklikleri geçerli kılmak için tarayıcıyı yeniden başlatın. Güvenlik.