Son Konular

e-Devlet iys nasil kullanilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

e-Devlet iys nasıl kullanılır?

e-Devlet üzerinden de bu işlemi yapabilirsiniz. Yapmanız gereken sisteme girip "Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi"ni aratmak. Daha sonra "Yeni İletişim Adresi Ekle" kısmından telefon numaranızı veya e-Posta adresinizi ekleyebilirsiniz. Burada da Aydınlatma Metnini okuyup onaylamanız gerekiyor.

Arama engelleme de ne olur?

Arama engelleme de ne olur?
Numara engelleme ile ilgili bilinmesi gereken bir diğer önemli bilgi de engellenen kişinin çağrılarını engelleme işlemini yaptıktan sonra göremeyeceğinizdir. Yani birini engellediğiniz zaman sizi arayıp aramadığını öğrenemezsiniz.

Istemediğim bir numaranın beni aramasını nasıl engellerim?

Istemediğim bir numaranın beni aramasını nasıl engellerim?
Numara engelleme
- Telefon uygulamanızı açın.
- Diğer Çağrı geçmişi'ne. dokunun.
- Engellemek istediğiniz numaradan gelen bir çağrıya dokunun.
- Engelle/spam bildir'e dokunun.

Bir kişinin telefon numarası nasıl engellenir?

Bunun için şu adımları izleyebilirsiniz:
- Öncelikle telefonunuzda "Kişiler" menüsüne giriş yaparak telefon rehberinizi açın. Burada engellemek istediğiniz kişiyi seçin.
- Telefonunuzun sağ üstünde "Ayarlar" işareti ya da üç nokta görüyor olacaksınız.
- Açılan listede "Numaraları Engelle" seçeneği bulunuyor.

IYS mesaj engelleme nasıl yapılır?

IYS mesaj engelleme nasıl yapılır?
İYS üzerinden reklam mesaj ve aramalarını engelleme
- #Adım 1: iys.org.tr web sitesine gidin.
- #Adım 2: e-Devlet, telefon numarası ya da e-posta adresi ile giriş yapın.
- #Adım 3: Telefon numarası, e-posta adresi gibi iletişim adreslerinizi kaydedin.
- #Adım 4: "İzinleri yönet" butonuna tıklayın.

Telefonda istenmeyen numara nasıl engellenir e-Devlet?

Telefonda istenmeyen numara nasıl engellenir e-Devlet?
Çağrı Geçmişi/Son Aramalar bölümünü açın, Ekrandan istemediğiniz numaraya tıklayarak "Çağrı Ayrıntıları" bölümüne geçin, "Numara Engelle" yazısı karşınıza gelecek tıkladığınız anda engelleme işlemi başarıyla gerçekleştirilir.

Vodafone numara engelleme nasıl yapılıyor?

Vodafone hatlarda telefon uygulamasına giriş sağlayın. Daha sonra bu noktada çağrı geçmişine tıklayın. Çağrı geçmişi bölümüne tıkladıktan sonra engellemek istediğiniz numaraya gelerek çağrı ayrıntıları kısmına tıklayın. Hemen aşağıda yer alan "Numarayı engelle" seçeneğine tıklayın.

Arama engelleme nasıl iptal edilir?

Arama engelleme nasıl iptal edilir?
ANDROİD TELEFONDA NUMARA ENGELLEME KALDIRMA – Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. – Sırası ile Ayarlar > telefon > Arama engelleme> engellenenler listesine dokunun. – Engellemesini kaldırmak istediğiniz numaranın yanında 'Temizle' ya da 'Engellemeyi Kaldır'a dokunun.

Istenmeyen mesajlar e devletten nasıl engellenir?

Istenmeyen mesajlar e devletten nasıl engellenir?
e-Devlet istenmeyen SMS, e-posta, sesli aramalar nasıl engellenir? SMS ve arama iptali için e-Devlet üzerinden veya www.iys.org.tr adresinden tercihlerinizi düzenleyebilirsiniz. e-Devlet üzerinden de bu işlemi yapabilirsiniz. Sisteme girip "Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi"ni aratın.

Istenmeyen mailler nasıl engellenir e-Devlet?

İstenmeyen iletileri engellemek için izlemeniz gereken tüm adımlar:
- #Adım 1: iys.org.tr web sitesine gidin.
- #Adım 2: e-Devlet, telefon numarası ya da e-posta adresi ile giriş yapın.
- #Adım 3: Telefon numarası, e-posta adresi gibi iletişim adreslerinizi kaydedin.
- #Adım 4: "İzinleri yönet" butonuna tıklayın.

İYS Vatandaş ücretli mi?

İYS Vatandaş ücretli mi?
Tüm hizmet sağlayıcılar İYS'yi Temel Hizmetler kapsamında mevzuatın zorunlu kıldığı tüm işlevler için ücretsiz olarak kullanabilirler.

Merhaba! e-Devlet üzerinden İYS (İleti Yönetim Sistemi) kullanımı hakkında sorularınıza detaylı cevaplar vermek isterim:

1. **IYS Mesaj Engelleme Nasıl Yapılır?**:
İYS üzerinden reklam mesaj ve aramalarını engellemek için şu adımları izleyebilirsiniz:
- Adım 1: [iys.org.tr](http://www.iys.org.tr) web sitesine gidin.
- Adım 2: e-Devlet veya telefon numarası/e-posta adresi ile giriş yapın.
- Adım 3: İletişim adreslerinizi kaydedin.
- Adım 4: "İzinleri Yönet" butonuna tıklayarak istenmeyen mesajları engelleyebilirsiniz.

2. **Telefonda İstenmeyen Numara Nasıl Engellenir e-Devlet?**:
Telefonda istenmeyen numaraları engellemek için çağrı geçmişi/son aramalar bölümünden istediğiniz numaraya tıklayarak "Çağrı Ayrıntıları"na geçin ve "Numara Engelle" seçeneğine tıklayarak engelleyebilirsiniz.

3. **Arama Engelleme Nasıl İptal Edilir?**:
Android telefonlarda arama engellemeyi kaldırmak için şu adımları izleyebilirsiniz:
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Ayarlar > Telefon > Arama Engelleme > Engellenenler Listesi'ne dokunun.
- Engellemeyi kaldırmak istediğiniz numaranın yanında 'Temizle' veya 'Engellemeyi Kaldır' seçeneğine dokunun.

4. **İstenmeyen Mailler Nasıl Engellenir e-Devlet?**:
İstenmeyen mailleri engellemek için [iys.org.tr](http://www.iys.org.tr) web sitesine giderek e-Devlet veya giriş yapabilirsiniz. İletişim adreslerinizi kaydederek "İzinleri Yönet" butonuna tıklayarak istenmeyen mailleri engelleyebilirsiniz.

5. **İYS Vatandaş Ücretli Mi?**:
Tüm hizmet sağlayıcılar İYS'yi Temel Hizmetler kapsamında mevzuatın zorunlu kıldığı tüm işlevler için ücretsiz olarak kullanabilirler.

Umarım bu bilgiler işinize yarar! Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

7 nesil Intel Core i3 kac cekirdek?

Fanlar ice mi disa mi?