Modoratör
Yeni Üye
e-Devlet üzerinden başvuru nasıl yapılır?
e-Devlet üzerinden TC kimlik numarası ve şifresi ile sisteme giriş yapan kişi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ait işlemleri seçebilir buradan da "Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu" seçeneğini işaretleyebilirler. Karşılarına çıkan formu dolduran kişilerin başvurusu tamamlanmış olacak.
e-Devlet hesap nasıl açılır?
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaş Kimlik Doğrulama Sistemi
- Aşağıdaki alana kimlik numaranızı yazınız.
- Masaüstünüzde bulunan Kimlik Kartı uygulamasını açınız ve ekrandaki işlem kodunu giriniz. ( e-Devlet Kapısı Kimlik Kartı Uygulaması'nı bilgisayarınıza indirmelisiniz.
- Kimlik kartı doğrulama işlemini gerçekleştiriniz.
e-Devlet 1100 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?
e-Devlet 1100 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?
E-Devlet üzerinden 1100 TL sosyal yardım parası sorgulamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden e-Devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne gelin. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın.
Ücretsiz İstanbulkart nereden alınır?
Ücretsiz İstanbulkart nereden alınır?
Nasıl başvuru yapılır: Ücretsiz ulaşım için kartlar, İstanbulkart başvuru noktalarından veya https://www.istanbulkart. istanbul/anne-kart adresi üzerinden online başvuru ile alınabilecek.
Ücretsiz İstanbulkart nerelerde geçerli?
Ücretsiz Seyahat Kartı Nerelerde Geçerli Ücretsiz kullanılan bu seyahat kartı şehir içi ve şehir dışı ulaşımlarda, deniz yolları ulaşımı, demiryolları ulaşımında geçerlidir. Şehir içi demiryolları ve denizyolları ulaşımında seyahat hakkı tamamen ücretsizdir.
İstanbulkart neden ücretsiz?
6 Ekim, İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olarak kutlanıyor. Bu yıl 98. yıl dönümünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'un işgalden kurtuluşu dolayısıyla 6 Ekim 2021 Çarşamba günü toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek" dedi.