E-posta nın diğer adı nedir?
Elektronik posta, e-posta veya eposta, iki veya daha fazla kişi arasındaki dijital bir iletidir. Biraz açmak gerekirse, bir ağ üzerinden belirli bir kişiye veya bir grup kişiye gönderilen; metin, dosya, resim ve diğer ekleri içerebilen bir mesajdır.
Şirket e postası nedir?
Şirket maili, bir şirketin işletme adını veya markasını içeren e-posta adresidir. Bir işletmenin şirket maili oluşturabilmesi için markasına ait gerekli alan adını almış olması gerekir. Bir şirket maili, kişisel bir maildeki gibi genel bir alan adı (Gmail, Yahoo, Outlook vb.) yerine, işletmenizin alan adını içerir.
E-posta Türkçe karşılığı nedir?
E-posta Türkçe karşılığı nedir?
E Mail kelimesi Türkçe'de "elektronik posta" anlamına gelir. İngilizce e-mail veya email "elektronik posta" sözcüğünden alıntıdır.
Profesyonel mail adresi nasıl açılır?
Profesyonel mail adresi nasıl açılır?
Sözü uzatmadan, e-posta nasıl açılır ve e-posta kurma nasıl yapılır hadi öğrenelim!
- Adım 1: Domain Adı Kaydedin. Domain Sorgulama.
- Adım 2: Bir E-posta Hosting Sağlayıcısı Seçin.
- Adım 3: E-posta Hizmetlerini Kurun.
- Adım 4: E-posta Adreslerinizi Yapılandırın.
- Adım 5: Bir E-posta İstemcisi Kurun.
Kurumsal e-posta nedir ne işe yarar?
Kurumsal e-posta; şirketinizi temsil eden alan adınıza bağlı, yüksek kotalı ve premium özelliklerle destelenmiş bir e-posta adresidir. Örneğin, alan adınız sirketadiniz.com ise, kurumsal e-posta adresleriniz aşağıdaki örneklerdeki gibi olabilir:[email protected].[email protected].
Kurumsal e-posta adresi nasıl alınır?
Kurumsal E-posta Nasıl Alınır
- Sitenizi oluşturun.
- İhtiyaçlarınıza en uygun Premium paketi seçin.
- Domaininizi sitenize bağlayın.
- Posta Kutusu Satın Al'a tıklayın.
- Kaç adet posta kutusuna ihtiyacınız olduğunu seçin.
- Bir abonelik türü seçin ve alımınızı tamamlayın.