- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
EarBuds ile Airdots arasındaki fark nedir?
Airdots model kulaklıkta, sol kulaklık telefonla iletişim kurar, sağ kulaklık ise sol kulaklıkla iletişim kurardı. Earbuds s model kulaklıkta ise her iki kulaklıkta birbirinden bağımsız olarak telefonla iletişim kurabiliyor.
Xiaomi kulaklık Airdots iyi mi?
Ben çok beğendim,kullanışlı ve kaliteli bir ürün. Müzik dinlerken oldukça zevkli ve kaliteli. Ses ayarlarını kendinize göre yapabilirsiniz ama ben herhangi bir değişiklik yapmadım benim için şu an ki ayarı gayet iyi. Almanızı tavsiye ederim.
Xiaomi Airdots su geçiriyor mu?
Xiaomi Mi True Airdots S kablosuz kulaklık, otomatik 12 saat pil, Bluetooth 5.0 su geçirmez IPX4, oyun modu, dokunmatik tuş, CE sertifikalı iOS ve Android – Siyah.
Xiaomi kulaklığın orjinal olduğunu nasıl anlarız?
—kutudan çıkan belgelere bakın çıkan kılavuz kitabı orjinalde kalın sahtede ince olabiliyor. – çıkan kulaklıkta kulaklığın silikon takılan yerde yazılar bulunuyorsa orjinal bulunmuyorsa sahtedir. – kutudan çıkan kulaklık silikonların paketlerinde other yazıyorsa orjinal eğer cpe yazıyorsa sahtedir.
Airbuds nedir?
AirPods, kulaklık kullanma alışkanlığınızı tamamen değiştirecek. AirPods, şarj kutusundan çıktığı an açılır ve iPhone, Apple Watch, iPad veya Mac'inize anında bağlanır. Son derece düşük güç harcayan W1 çip, pil ömrünü o kadar iyi yönetir ki AirPods, tek şarjla 5 saatlik, olağanüstü bir dinleme süresi sunar.
Xiaomi Earbuds nedir?
Kulağa tam oturan kulak içi kulaklıklar telefonuna Bluetooth 5.0 teknolojisi ile bağlanıyor. Bu bağlantı özellikleri ile 10 metreye kadar telefonunuzdan uzaklaşabiliyorken, gecikmesiz bir ses deneyiminden faydalanabiliyorsunuz. Bu özellik, oyuncuların nefret etmiş olduğu ses gecikmesinin de önüne geçiyor.
Xiaomi Airdots Pro Kablosuz Kulaklık Xiaomi'nin belki de en çok tercih edilen kablosuz kulaklık modeli şüphesiz Airdots Pro.
-Kutunun üzerinde Mi True Wireless EarBuds yazıyor. -Kutuyu açınca Warranty Notice başlıklı yazının dışında 170 sayfalık bir kitapçık çıktı. -Şarj kabının altındaki yazılar silik bir şekilde. -Kulaklığın silikonunu çıkarınca herhangi bir seri numarası yazmıyor.
Xiaomi AirDots 2 suya dayanıklı mı?
DSP akıllı çevre gürültü azaltma özelliğine de destek veren Redmi Airdots Tws, IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı dayanıklı.
I12 kulaklık suya dayanıklı mı?
Ayrıca, Bu Hafif VeTaşınabilir Kulaklık, Yüksek Dereceli Dahili Mikrofon VeHoparlör İle Harika Ses Kalitesi Sağlar….Tws I12 Bluetooth 5.0 Şarj Üniteli Kulaklık.
Xiaomi EarBuds seri numarası nerede yazar?
Xiaomi kulaklık ve diğer cihazlar için cihazın seri numarası faturanın ya da ürün kutusunun üzerinde bulunmaktadır.
Xiaomi kulaklık Redmi Airdots orjinal olduğunu nasıl anlarız?