EB 5 vizesi ne kadar?
ABD EB-5 Göçmenlik Vizesi, en az 800.000 ABD Doları tutarında finansal taahhüt gerektiren yatırım bazında ikamet programıdır. Bu program, 2 yıl boyunca şartlı bir Yeşil Kart (daimi ikamet statüsü) verir, ardından koşulları kaldırmak için bir dilekçe doldurulabilir.
EB 5 yatırımcı vizesi nedir?
EB-5, Amerika'ya yatırım yaparak daimi oturum izni sahip olmak isteyen yabancı yatırımcılar için hazırlanan bir programdır. Amerika EB-5 programı ile yabancı yatırımcılar Amerika'da gerekli şartları sağlayarak yatırım yaptığı takdirde yeşil kart sahibi olabilmektedirler.
Amerikan vatandaşlığı için ne kadar yatırım?
Amerikan vatandaşlığı için ne kadar yatırım?
Uluslararası yatırım yoluyla vatandaşlık programları arasında en uzun geçmişe sahip olan EB-5 yatırımcı programına başvuru yapmak için Amerika'da devlet tarafından onaylanan bir projeye en az $800,000 tutarında yatırım yapmak gerekmektedir.
EB 5 vizesi nasil alinir?
American EB 5 Vize Alma Süreci Nedir?
- Adım 1 – Bir Göçmenlik Avukatı Tutmak.
- Adım 2 – Bir Yatırım Seçimi.
- Adım 3 – Fonlarınızı İşletmeye Aktarın.
- Adım 4 – Dosya Formu I-526.
- Adım 5 – Dosya Formu I-829.
- Adım 6 – Vatandaşlığa Kabul (İsteğe bağlı)
Yatırımcı vizesi için ne kadar para gerekli?
E2 Vizelerinin başvuru ücreti 250 ABD dolarıdır ve bu ücretin geri iadesi yoktur. DS 160 ve DS-156 E formlarıdır; Bu ve diğer bazı ABD vize başvuru formlarına ulaşmak için tıklayınız. Doldurulmuş DS-160 vize başvuru formunun barkod sayfası (aile bireyleri dahil olmak üzere her başvuru sahibi için doldurulmalıdır);
ABD yatırımcı vizesi ne kadar para?
ABD yatırımcı vizesi ne kadar para?
(E-1/E-2 vizeleri için başvuru ücreti 205 ABD doları olup, iadesi yapılmaz.) Ödeme yaptıktan sonra asıl başvuru sahibinin E-1 veya E-2 statüsünde olduğunu kanıtlayan E-1/E-2 vize kopyası ya da I-797 form kopyasını PDF dosyası halinde[email protected]adresine gönderiniz.
E-2 vizesi ne kadar?
E2 vizesi için ne kadar yatırım?
Yatırımcı vizesi için minimum yatırım yoktur. EB 5, en azından bir ABD şirketine 500.000 dolar veya 1.000.000 dolar yatırım gerektirir. E2 vizesi almaya hak kazananlar ilk olarak iki ya da beş yıla kadar yasal kalma hakkı elde eder ve şartlar tuttuğu müddetçe sınırsız şekilde vizeyi uzatılabilir.