EBA hangi saatlerde puan veriyor?
EBA sistemine her gün giriş yaparak +1 puan kazanırsınız.
Uzman öğretici hizmet puanı alır mı?
17/04/2015 Tarih ve 29329 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin 41. Maddesinde 'uzman öğretici' ifadesi açıkça sayılmadığından bu durumda görev yapan öğretmenler uzman öğretici olarak görev yaptıkları süreler için hizmet puanı alamamaktadır.
EBA en yüksek puan kaç?
EBA en yüksek puan kaç?
Yapılan açıklamalarda EBA'da öğrenci ve öğretmen için puan kazanmanın çeşitli yolları olduğu biliniyor. Genel şartlarda öğrencilerin eğitimleri boyunca çalışmalardan alabilecekleri puan aralığı 0 ile 100 arasındadır.100 puan alan bir öğrenci bir bakıma; tamam ben en üst seviye olan 100 puanı yakaladım der.
Ücretli öğretmen hizmet puanı birleştirmesi için ne yapmak gerekli?
Ücretli öğretmen hizmet puanı birleştirmesi için ne yapmak gerekli?
Hizmet birleştirme yapabilmek için vatandaşların hizmet birleştirme dilekçesi ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Vatandaşların hizmet birleştirme başvurusu yaparken Sosyal Güvenlik Kurumu'na verecekleri yazılı dilekçede önceden sahip oldukları Bağ-Kur ve SSK numarasını yazmaları gerekmektedir.
EBA da en yüksek puan nasıl kazanılır?
Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) puan kazanmanın belli başlı iki yolu vardır, Öğrenci, EBA'nın "Duvar" alanında paylaşım yaparak ve etkileşime girerek, bu sayede EBA Portfolyo'suna katkıda bulunarak puan kazanabilir. Öğrenci, EBA sayfalarında sorular çözdüğünde ve ödevlerini tamamladığında puan kazanabilir.
Öğretmen hizmet birleştirme derece kademeyi etkiler mi?
DMK da derece kademe etkilemez diyor, hizmet birleştirmede sadece hizmet puanı olarak etkilenir.
Sözleşmeli öğretmen hizmet puanı alır mı?
Sözleşmeli öğretmen hizmet puanı alır mı?
İlgili maddeye göre sözleşmeli öğretmenler, kadroya geçtikten sonra sözleşmeli öğretmen pozisyonlarında geçirdikleri hizmet süreleri değerlendirilir. Yani sözleşmeli öğretmenler kadroya geçtikten sonra geçmişe yönelik (3 yıllık sözleşmeli süre) hizmet puanlarını alırlar.
EBA dan nasıl fazla puan kazanılır?
EBA dan nasıl fazla puan kazanılır?
Hizmet birleştirme için ne yapmalıyım?
Hizmet Birleştirme işlemleri ilgili kurumun birimleri tarafından dilekçe ile başvuru sonucu başlatılır ve başvuru sonrasında kişilerin hizmet süreleri ve nerede hizmet verdikleri bilgileri incelenerek SGK kurumu ile yapılan yazışmalar sonrasında hizmetler birleştirilir, böylece SGK hizmet birleştirme işlemi tamamlanmış …
Ücretli öğretmenlere hizmet puanı verilir mi?
Ücretli öğretmenlerin daha sonra sözleşmeli ya da kadrolu öğretmen olmaları halinde hizmet puanı üstünlüğüne göre atamaları yapılabilecektir. Ücretli öğretmenlerin görev yaptıkları yerler de hizmet puanını etkilemektedir. Kalkınmada öncelikli alanlarda çalışan öğretmenler hizmet puanı açısından daha avantajlıdır.