Modoratör
Yeni Üye
EBA kaçıncı sınıfa kadar?
EBA kullanımında bütün operatörlerden ücretsiz 3 GB internet erişimi imkanı sağlandığını buradan bir kez daha hatırlatmak isteriz. İlkokul 1. sınıftan lise 12. sınıfa kadar tüm eğitim kademesindeki öğrencilerimiz için uzaktan eğitim içeriklerimiz hazırlanmıştır.
EBA ya kimler girebilir?
EBA'ye Kimler Girebilir? EBA sistemi, online eğitim portalı olarak ifade edilmekte olup bu doğrultuda görev kodları tanımlı MEBBİS'te kayıtlı öğretmenler, eğitim fakültesi üniversite öğrencileri ve akademisyenler giriş yapabilmekte olup aynı zamanda öğrenciler ve öğrenci velileri de giriş yapabilmektedir.
Üniversite öğrencileri için EBA var mı?
Hayır üniversite öğrencileri EBA uzaktan eğitim sisteminden faydalanamayacak. İlkokul 1. sınıftan lise 12. sınıfa kadar tüm eğitim kademesindeki öğrencilere hazırlanmıştır.
EBA'nın site adresi nedir?
EBA'nın site adresi nedir?
Eğitime yardımcı olacak içerikler genel ağ üzerinden hizmet veren eba.gov.tr sitesinde kategorik şekilde yüklenmektedir. Türkiye'deki tüm öğrenci ve öğretmenlerin çevrimiçi ortamda ders içeriklerine ulaşmasını sağlamaktadır.
EBA Akademik Destek hangi sınıflar için?
EBA Akademik Destek hangi sınıflar için?
Millî Eğitim Bakanlığının dijital eğitim platformu EBA'da, 11. ve 12. sınıflar için EBA Akademik Destek programı geliştirildi. Bu program; yeni nesil sorularla onlarca kaynak kitap barındıran, öğrencinin ihtiyacına yönelik akıllı yönlendirme yapan bir sistem.
EBA akademik destek mezunlar girebilir mi?
EBA'nın sayfasında şöyle bir açıklama var: Mezun öğrenciler maalesef EBA'ya ve EBA Ders'e giriş yapamamaktadır. Ayrıca ilahiyat ve eğitim fakültesi öğrencileri giriş yapabiliyor.
EBA ya öğrenci olmayan girebilir mi?
Yalnızca öğrencinin e-okul'da kayıtlı velisi EBA'ya giriş yaparak tek kullanımlık şifre oluşturabilmektedir. E-okulda kayıtlı velinin değiştirilmesi işlemi öğrencinin okulunda yapılmaktadır. Bazı durumlarda bir öğrencinin e-okul'da veli kaydı bulunmayabilir. Bu durumda o öğrenci için EBA'ya veli girişi yapılamaz.
EBA akademik destek ten kimler yararlanabilir?
Mezun öğrenciler EBA ya girebilir mi?
Mezun öğrenciler EBA ya girebilir mi?
EBA da nasıl hesap açılır?
EBA da nasıl hesap açılır?
EBA Giriş ekranına yönlendirileceksin. EBA Giriş ekranında TC Kimlik Numaranı ve velinden ya da öğretmeninden edindiğin tek kullanımlık şifreyi gir. Güvenlik kodunu gir ve "Gönder" butonuna tıkla. Aktivasyon adımını geçtikten sonra açılan ekranda EBA hesabın için "Yeni Şifreni Belirle" ve "Kaydet"e tıkla.
EBA Öğrenci Bilgi Güncelleme Nasıl Yapılır?
Adınızın bulunduğu bölgeyi tuşladığınızda sizi alt menüler karşılayacaktır. Burada ki ilk seçiminiz PROFİLİM olacak ve buraya giriş yapıp bilgilerinizin güncel olup olmadığını ve güncel değilse açılan pencerede boş olan kutulara doldurup BİLGİLERİMİ GÜNCELLE ardından KAYDET seçeneğini kullanacaksınız.
Akademik Destek hangi sınıflar için?
EBA akademik destek kimler kullanabilir?
Özel okuldaki öğretmenler, ücretli öğretmenler ve devlet okulundaki öğrenciler EBA'ya ve EBA Ders'e e-okul şifreleriyle girebilirler. Özel okuldaki öğrenciler EBA'ya e-okul şifreleriyle girebilirler.
Mezuna kalan öğrenciler EBA kullanabilir mi?
Mezuna kalan öğrenciler EBA kullanabilir mi?
Interneti olmayan öğrenciler EBA ya nasıl kullanılır?
Interneti olmayan öğrenciler EBA ya nasıl kullanılır?
Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. T Turkcell aboneleri ise "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altında bulunan "EBA" kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan "Hemen Kazan" seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilecek.