- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.607
- Meslek
- Webmaster
eBay hangi kargo ile gönderiyor?
eBay'deki teslimatlar için en yaygın kuryeler, ABD anakarası içinde US Standard Shipping'i seçerseniz şunlardır: GÜÇ KAYNAĞI. USPS. FedEx.
eBay için PayPal şart mı?
eBay PayPalsız ödeme alma eBay'de PayPal'sız ödeme almak artık mümkün. Türkiye'de yaşayan eBay satıcıları da ödemelerini alabilmek için alternatif çözümler üretmeye çalışıyordu.
eBay Türkiye satışı var mı?
Sizde için satın alacak, Amerika sevkiyat merkezimizde teslim alacak, paket ölçümlerini size bildirecek, ödemeniz ardından Türkiye adresinize teslim edeceğiz. Hepinizin aklında tam da bu son iki istasyon arasındaki gümrük sorusu var, biliyoruz. Mera etmeyin, tüm gümrük islemlerinizi işlem ücreti almadan tamamlıyoruz.
eBay PayPal kalktı mı?
Satıcılara sevindirici haber! Dünyanın önde gelen platformlarından biri olan Ebay'de PayPal sorunu ortadan kalktı.
eBay nerelerde var?
eBay Inc. San Jose, Kaliforniya, U.S.
eBay Türkiye kargo kaç günde gelir?
Tüm Ebay kargolarınızı express kargo hizmetimizle tüm dünyadaki müşterilerinize 2-3 gün içerisinde hızlı teslimat garantiyle ulaştırıyoruz..
eBay da satış nasıl yapılır?
eBay'de satış yapmak için eBay'de mağaza açmak mümkündür. Bunun için eBay satıcı hesabı başvurusunda bulunmanız ve hesabınızda kredi kartınızın tanımlı olması gerekir. eBay'da mağaza açmak isteyenlere farklı bütçe ve özelliklerde mağaza seçenekleri sunulur.
PayPal hala yasak mı?
30 Mayıs 2016 tarihinde resmi İnternet sitesinde yayımlanan bildiri ile PayPal'ın Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğu açıklandı.
eBay dan alışveriş yapılır mı?
Ebaydan alışveriş yapmak için, Ebay.com sitesine üye oluyorsunuz ve seçtiğiniz ürünü sepetinize ekleyerek ödeme kısmına geçiyorsunuz.
PayPal kalktı mı?
İnternet üzerinden alışveriş yapılmasını sağlayan ödeme sistemi PayPal, Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. PayPal kararına gerekçe olarak, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na (BDDK) yaptığı lisans başvurusunun reddini gösterdi.
eBay Almanya mı ingiltere mi?
eBay İngiltere ( eBay.co.uk ) İngiltere, dünyadaki en büyük üçüncü e-ticaret pazarı ve online satışların hacmi 133 milyar euro'yu aşmış durumda.
eBay Türkiye alışveriş nasıl yapılır?
Ebay.com'dan dilediğiniz ürünü seçiyorsunuz ve ürünün linkini kopyalayarak Shippinghost.com adresinde bulunan 'Hemen al' kısmına yapıştırıyorsunuz. Daha sonra ödeme kısmına geciyorsunuz. Yapacağınız bu kolay işlemle, Ebaydan dilediğiniz ürünü kolayca adresinize teslim alabilirsiniz.
eBay alışveriş yapmak güvenli mi?
Ebay uluslararası bir internet mağazasıdır ve dünya çapında bir şöhete sahiptir. Haliyle güvenilir oluyor.
eBay'de satış yapmak için neler gerekli?
eBay üzerinden dropshipping nasıl yapılır?
eBay Dropshipping Nasıl Yapılır?
- Adım: Tedarikçilerinizi bulun.
- Adım: Ürünlerinizi seçin.
- Adım: eBay satıcı hesabınızı oluşturun.
- Adım: Ürün listelemelerinizi oluşturun.
- Adım: Satış yapın.