- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.638
- Meslek
- Webmaster
Ebubekir Sifil hangi mezhepten?
Ebubekir Sifil
Dalı | İlahiyatçı
Çalıştığı kurum | Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Sahn-ı Semân İslami İlimler Eğitim ve Araştırma Merkezi
Tez | Hz. Ömer'in sünnet anlayışı (2006)
Doktora danışmanı | Ali Osman Koçkuzu
Ebubekir Sifil nerede çalışıyor?
1985'de Gazi Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Ebubekir Sifil, Yalova Üniversitesi İslamî İlimler Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak çalışıyor.
Ebubekir Sifil nerede yaşıyor?
Ebubekir Sifil nerede yaşıyor?
Ebubekir Sifil, 25.12.1960 tarihinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve Ortaokulu Sarıkamış'ta, Lise'yi Kars İmam-Hatip Lisesi'nde okudu. 1978 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Enstitüsü'ne (şimdiki adıyla Eğitim Fakültesi) girdi.
Ebubekir Sifil hoca ne dedi?
Ebubekir Sifil hoca ne dedi?
Twitter hesabından paylaşımda bulunan Prof. Sifil, "Diyanet İşleri Başkanlığı'na bir teklif: Başta Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman olmak üzere dinî sembol ve değerlerle, duayla, namazla… alay edenler, kim olurlarsa olsunlar, öldüklerinde cesetleri camilerimize sokulmasın, cenaze namazları kılınmasın." demişti.
Ebubekir Sifil kaç yaşında?
60 yaşında (25 Aralık 1960)Ebubekir Sifil/Yaş
Ebu Bekir Sifil nereli?
SarıkamışEbubekir Sifil/Doğum yeri
Ebubekir fil nereli?
Ebubekir fil nereli?
61 yaşındaki Ebubekir Sifil, 25 Aralık 1960 tarihinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğmuştur. İlkokul ve Ortaokulu Sarıkamış'ta, Lise'yi Kars İmam-Hatip Lisesi'nde okudu.
Yenişehir ilçe emniyet müdürü kim?
Yenişehir ilçe emniyet müdürü kim?
#Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Serdar Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyor, İlçemizin huzuru ve güvenliği için her alanda koordinasyon içerisinde çalışmayı temenni ediyorum.
Mersin Asayiş Şube Müdürü kim?
Anamur'da üç yıl Emniyet Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanan Fuat Tuğluoğlu'nun adı Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor kompleksine verildi.
Bir emniyet müdürü ne kadar maaş alıyor?
Emniyet müdürü maaşları en düşük 7 bin, ortalama, 8 bin en fazla ise 9.750 TL olarak belirlenmiştir.
Amir kaç yaşında olunur?
Amir kaç yaşında olunur?
Yaş şartı ise, 1 Ocak tarihi itibariyle erkek ve kadın adaylar için otuz yaşından gün almamış olmak, Alımlar ise genellikle yılda 1 defa olduğundan KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra oluyor.