Modoratör
Efsanevi Üye
Eczaneler medikal ürün satabilir mi?
Eczaneler tüm tıbbi cihazları değil, bizim izin verdiklerimizi satabilecek. Tüm tıbbı cihazları ise tıbbi cihaz satış merkezleri satabilecek. İnternetten, marketten ya da herhangi bir yerden tıbbı cihaz satışı mümkün olmayacak.
Medikal ne satar?
Medikal ne satar?
Medikal malzemeler, medikal firmaları tarafından satılan, sağlık sektörüne özel olarak üretilen tıbbi ürünlerdir.
- Hasta Karyolası ve Hasta Yatakları
- Hastane Demirbaşları
- Hasta Sedyeleri.
- Muayene Masa ve Koltukları
- Veteriner Malzemeleri.
- Kişisel Bakım Koltuk ve Yatakları
Tıbbi cihaz satış Ruhsatı Nasıl Alınır?
Tıbbi cihaz satış Ruhsatı Nasıl Alınır?
MADDE 4 – (1) Tıbbi cihaz satış merkezi olarak yetkilendirilmek isteyen gerçek veya tüzel kişiler, Yönetmeliğin 5 inci maddesi doğrultusunda müdürlüğe başvuru yapar. (2) Başvuru sırasında müdürlüğe verilen dilekçe ve taahhütname ek-1 ve ek-2 de yer alan formata uygun olur.
Tıbbi cihaz satış Merkezi nedir?
Tıbbi Cihaz Satış ve Uygulama Merkezleri görev alanında , tüm tıbbi cihazların satış ve uygulamasının yapıldığı yerler ( Optisyenlik Müesseseleri, Ismarlama Ortez ve Protez Merkezleri, İşitme Cihazı Merkezleri, Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri, Diş Protez Laboratuvarları) ile birlikte reklam ve tanıtım faaliyetleri yer …
Eczanelerde satışı yapılabilecek ürünler nelerdir?
Eczanelerde satışı yapılabilecek ürünler nelerdir?
İlgili bakanlıktan izin, ruhsat veya fiyat alınarak üretilen veya ithal edilen gıda takviyeleri, eczacılık ve ziraatta kullanılan ilaç, kimyevi madde ve diğer sağlık ürünleri, veteriner biyolojik ürünler hariç veteriner tıbbi ürünleri, kozmetik ürünler, kapsamı Sağlık Bakanlığınca belirlenen tıbbi malzemeler, anne sütü …
Eczanede ne satılmaz?
Eczanede ne satılmaz?
(5) Eczanelerden zehirli ve müessir maddeler ile ilaçların toptan satışı yapılamaz ve eczaneler ihalelere giremez. Eczaneler arası ilaç takası toptan satış sayılmaz. Ancak ilaç takası sadece aynı il içerisinde faaliyet gösteren eczaneler arasında yapılabilir.
Medikal malzemeler nelerdir?
Medikal Ürünler
- Ateş Ölçer.
- Hasta Bezleri ve Temizliği.
- Ecza & Malzeme Dolabı
- Tansiyon Aleti.
- Yara Bandı
- Sıcak Su Torbası
- Pamuklar.
- İlaç Saklama & Taşıma Çantası
Tıbbi cihaz yeterlilik belgesi nereden alınır?
Tıbbi cihaz yeterlilik belgesi nereden alınır?
Başvuru durumu; aday tarafından www.turkiye.gov.tr adresi Sağlık Bakanlığı "e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler" başlığı altında yer alan "Tıbbi Cihaz Yeterlilik Belge Başvurusu" linkinden takip edilebilir. Başvurusu onaylanan adaylar "Cevap Yazısı" sekmesi tıklanarak yeterlilik belgesinin çıktısını alabilir.
Satış ve Tanıtım Elemanı çalışma belgesi nasıl alınır?
Satış ve Tanıtım Elemanı çalışma belgesi nasıl alınır?
Satış ve Tanıtım Elemanı olmak için neler gerekir? En az ön lisans seviyesinde diploma sahibi olmak koşuluyla satış ve tanıtım elemanı eğitimi alındıktan sonra sınavından başarılı olunduğu takdirde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna başvurarak belgenizi alabilirsiniz.
Tıbbi cihaz satış merkezi nasıl açılır?
Tıbbi Cihaz Satış Merkezlerinin Yetki Belgesi Başvurusu Satış merkezi olarak yetkilendirilmek isteyen gerçek veya tüzel kişi "Başvuru Evrakları" hazırlayıp, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Tıbbi Cihaz ve Biyomedikal Şubesine başvurur. Başvuru Evraklarını indirmek için tıklayınız.
Eczanede kullanılan cihazlar nelerdir?
Eczanede kullanılan cihazlar nelerdir?
ECZANE TEKNİSYENİNİN KULLANMAYI BİLMESİ GEREKEN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMANLAR (1)
Medikal müdür maaşları ne kadar?
Medikal müdür maaşları ne kadar?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Kıdemli Medikal Müdür | 41.980 | 49.430
Medikal Müdür | 13.610 | 21.520