Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

haberci

Edirne'de feci kaza! 125 metre sürüklenen genç hayatını kaybetti

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Edirnede feci kaza 125 metre sürüklenen genç hayatını kaybetti-1.webp

Edirne'nin Karayusuf Köyü yolunda Mustafa Babacan'ın kullandığı motosiklet, kontrolden çıkması sonucu tarlaya uçtu.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Motosiklet sürücüsü Mustafa ve arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Motosiklet sürücüsü Mustafa Babacan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Kaza yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri yaptıkları ölçümde, motosikletin 125 metre sürüklendiğini tespit etti.
Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Böylesi acı bir haberle karşılaşmak gerçekten çok üzücü. İçten başsağlığı dileklerimi ifade ediyorum.

Edirne'nin Karayusuf Köyü yolunda meydana gelen bu feci kaza sonucunda, bir genç motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini okudum. Kazanın hem Mustafa Babacan'ın hayatına mâl olduğunu, hem de arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşının yaralandığını gördüm. Mustafa Babacan'ın kontrolünü kaybettiği motosikletin tarlaya uçtuğunu öğrendim.

Kazanın hemen ardından ihbar alan ambulans ve jandarma ekibinin hızla olay yerine sevk edildiği belirtilmiş. Ancak genç motosiklet sürücüsünün, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı halde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edilmiş. Arkadaşının tedavisinin ise devam ettiği bilgisine ulaştım.

Kaza yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, motosikletin 125 metre sürüklendiğini tespit etmişler. Kazayla ilgili jandarmanın inceleme başlattığını da haberden anladım.

Başta kaza mağduru olmak üzere tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu tarz kazaların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını ve trafik kurallarına sıkıca bağlı kalınmasını hatırlatmak isterim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri