haberci
Efsanevi Üye

Eğitim Bir-Sen Kilis Şubesi, geleneksel pilav günü etkinliği düzenledi ve üyeleri Söğütlüdere mesire alanında bir araya getirdi. Etkinlik, sendika üyeleri arasındaki dayanışmayı ve birlik ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyordu.
Etkinliğe katılanlar, Eğitim Bir-Sen Kilis Şube Başkanı Bekir Şen'in açıklamalarıyla karşılandı. Şen, sendikanın bir aile olduğunu vurgulayarak, bu tür buluşmaların sosyal ilişkileri güçlendirdiğini ve birlikte mücadele azmini artırdığını belirtti. Tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Eğitim Bir-Sen Kilis Şubesi, Söğütlüdere mesire alanında düzenlediği geleneksel pilav günü etkinliği ile üyelerini bir araya getirdi. Sendika Başkanı Bekir Şen'in değerlendirmelerine göre, etkinlik sosyal bağları güçlendirmenin yanı sıra topluca mücadele ruhunu da pekiştirdi.
Eğitim Bir-Sen Kilis Şubesi, üyeleri için Söğütlüdere mesire alanında unutulmaz bir gün düzenledi. Sendika Başkanı Bekir Şen, etkinliğin, sendika ailesinin dayanışma ve iş birliği ruhunu güçlendirdiğini belirtti. Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Şen, birlikte nice etkinliklere imza atacaklarını söyledi.