- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.080
- Meslek
- Webmaster
Eğitim Iş Sendikasi nedir?
Eğitim-İş , üyelerinin özlük hakları ile ilgili her türlü hukuksal desteği vermenin ötesinde , talepleri halinde üyesi olmayan eğitim ve bilim işgörenlerinin de hukuksal danışmanlığını yapan tek sendikadır.
Eğitim iş kime bağlı?
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu.
Eğitim iş sendikasının kaç üyesi var?
Eğitim iş sendikasının kaç üyesi var?
Eğitim İş 950 üyeye sahiptir. SENDİKALARIN ÜYE SAYILARININ DAĞILIMI; Eğitim Bir Sen üye sayısı toplamda 297. 941 kişi olup, toplam öğretmen sayısı içindeki oranı yüzde 32,93'tür.Bu üyelerin 243.362 öğretmen ve 54.579 yönetici üyesi vardır.
Eğitim Bir Sen E kimler üye olabilir?
Madde 6. (1) Sendikaya, ilgili mevzuatında eğitim- öğretim ve bilim hizmet kolunda olduğu belirtilen kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ve sendika üyesi olma hakkına sahip tüm kamu görevlileri üye olabilir.
Eğitim Is Sendikasi hangi konfederasyona bağlı?
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-İş Sendikası'nın 6. Olağan Genel Kurulu 28-29 Ağustos tarihlerinde Ankara'da yapılıyor.
Eğitim Bir Sen hangi parti?
Eğitim Bir Sen hangi parti?
Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), 14 Şubat 1992 tarihinde eğitimci, şair ve yazar Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulmuştur.
Teç Sen kaç üyesi var?
Eğitim hizmet kolunda Teç Sen 7.991, Yurt Eğitim sen 1.238 olan üye sayıları ile dikkat çekmektedir.
Eğitim Bir Sen üye nasıl olunur?
ÜYE KAYIT NUMARASI : Üyelik bildiriminin sendikanın kayıt defterine işlendiği sıra numarasını sendika tarafından yazılır. KAMU GÖREVLİSİNİN İMZASI : Üyenin imzası ve imzaladığı tarih mutlaka yazılır. ÜYELİK KABUL : Sendika Yönetim Kurulunun kabul tarihi, sayısı, onaylama tarihi, mühür ve imzası bulunacak.
Eğitim Sen nasıl üye olunur?
Eğitim Sen nasıl üye olunur?
Nasıl Üye Olunur? Üye olmak çok kolay. Web sayfamızdan (www.egitimsen.org.tr) ilinizdeki Eğitim Sen şubesinin telefon numarasını arayın ya da bir e-posta gönderin, işyeri temsilcilerimiz size uğrasın. Formu doldurmak 10 saniye sürüyor.