Son Konular

Egitimde arac ve gerec nedir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Eğitimde araç ve gereç nedir?

Araç, öğrencinin öğrenmesi ve öğretmenin etkin bir öğretme sağlayabilmesi için özel olarak hazırlanmış öğretme-öğrenme yardımcılarıdır. Gereç ise daha çok yazılı basılı nitelikteki öğrenme ortamıdır. Materyal ise öğretim ortamında kullanılmak üzere öğretmen tarafından hazırlanan malzeme ya da araçtır.

Eğitimde Araç Gereç neden önemlidir?

Araç-gereçler genelde öğretimi desteklemek amacıyla kullanılırlar. İyi tasarlanmış ve yapılmış öğretim araç-gereçleri öğretim sürecini zenginleştirir, öğrenmeyi artırır. Görsel gereçler bilinmeyen bir aracın nasıl göründüğünün ve bilinen diğer şeylere göre ne kadar büyük olduğunun kavranmasına yardımcı olur.
Hasta eğitiminin yararları nelerdir?
Hasta eğitimi, sağlığı koruyan ve bireylerde davranış değişikliği geliştirmeye yardım eden öğrenim deneyimlerinin birleşimidir. Amaç, hastaların sağlıkla ilgili davranışlarını düzelterek ve hastalıklarla başa çıkmasını sağlayarak sağlık ve sağlık bakımlarıyla ilgili karar alma yeteneklerini arttırmaya yardım etmektir.
Hasta taburculuk eğitimi nedir?
Taburculuk eğitimi; hijyenik bakım gereksinimleri, solunum, beslenme, boşaltım ve dolaşım gereksinimlerinin sağlanması, fiziksel aktiviteleri sağlayabilmeyi, psikososyal desteği içermektedir. Bu amaçla eğitim formları, broşürler ve taburculuk yönergeleri kullanılmaktadır.

Eczacı hasta ilişkisi nasıl olmalı?

Kişinin karşısında değil, yanında durmaya çalışmalıdır. Ellerini, jest ve mimiklerini olumlu kullanmaya özen göstermelidir. Hastanın ne bildiğini ölçmeli ve ne anladığından emin olmalıdır. Hastanın anlattıklarını özetlemelidir.

Gereç ne demek?

gereç İletişimi sağlamakta kullanılan araçların tümü. Bir iş yapmak için kullanılması gereken aygıt ya da özdek. Hardware.
Araç gereç nedir TDK?
Araç gereç anlamı, tanımı: Kişiler veya nesneler arasında bağlantı sağlayan şey, vasıta. Taşıt. Gereç : Belirli bir işi yapmak için kullanılması gereken maddeler, malzeme, materyal.

Draco Malfoy kac cm?

Pigment hammaddesi nedir?

1. Konular

1. 1.281.195
  2. Mesajlar

1. 1.678.896
  3. Kullanıcılar

1. 31.788
  4. Son üye

Geri
Üst Alt