Ehliyet Eğitim Suresi Uzatıldı

Credits
1.259.606
Ehliyet Eğitim Suresi Uzatıldı
imagesehliyetegitimsuresiuzatildi5ad10314ccde3
Yeni ehliyet alım yonetmeliğine gore 120 saat eğitim yapmak mecburi olacakAyrıca Halk Eğitimi Merkezi tarafından duzenlenen kurslar 150 saate tamamlanacak
Milli Eğitim Bakanlığı, Ozel Surucu Kurs saatlerinde buyuk değişime gittiMEB Ozel Surucu Kursları yonetmenliğinde ve sınav esaslarında yaptığı değişiklikle 30 saat olan kurs suresini 150 saate cıkardıDaha once 30 saat eğitim alarak ehliyet komisyonunda gorev yapan kişiler, 120 saat daha eğitim alarak, eğitim suresini 150 saate tamamlamış olmaları gerekecek

Ehliyet alımıyla ilgili yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Yeni ehliyet alım yönetmeliğine göre artık 120 saatlik eğitim almak zorunlu hale getirilmiş durumda. Ayrıca, Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen kurslar ise 150 saate kadar tamamlanabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Sürücü Kurslarında da önemli değişikliklere gitti. MEB Özel Sürücü Kursları yönetmeliğinde ve sınav esaslarında yapılan değişiklikle, daha önce 30 saat olan kurs süresi 150 saate çıkarıldı. Dolayısıyla, ehliyet komisyonunda görev alan kişiler de toplamda 150 saate ulaşmak için ekstra 120 saat daha eğitim almak durumunda kalacaklar. Bu yeni düzenlemelerle sürücü adaylarının daha kapsamlı ve detaylı bir eğitim alma imkanı sağlanmış olacak.

Soğuk ve Yağışlı Hava Geliyor

Kurban Bayramı Tatili Kac Gun Olacak?

1. Konular

1. 1.282.893
  2. Mesajlar

1. 1.683.821
  3. Kullanıcılar

1. 32.224
  4. Son üye

Geri
Üst Alt