Ehliyeti ıslatmak ne oluyor?
ehliyeti alıp ilk defa trafiğe çıkmak anlamına gelen deyim. ehliyet alışını içerek kutlamak.
Islatmak lazım ne demek?
Islatmak lazım ne demek?
[1] Islak duruma getirmek. [2] (argo) Dayak atmak veya ağır hakarette bulunmak. [3] (argo) Mutlu bir olayı yeme içme ile kutlamak.
Ehliyet nasıl ıslatılır?
Ehliyet nasıl ıslatılır?
ehliyeti aldığın gün içip içip üzerine işemektir. alkollü kullanılması yasak olan bir aracın kullanılmasına olanak sağlayan belgeyi aldıktan sonra yapılan tezat eylem. bide ehliyeti dişlemek var ki allah belasını versin o işin diş izleri duruyor öyle ehliyette. ehliyet alınmasını ıslatmak anlamına gelmeyen sözdür.
Islatıyor muyuz ne demek?
ilk kez maaş almış kankalara söylenen sözdür, kız ya da erkek hiç farketmez, "oooo ayıbediyosun, tabe ki, kaçar mı…" hede hödö yanıtları gelir. yaklaşık olarak 20 islatma planının 1 i falan hayata geçiriliyodur, onda da pamuk eller ve cep yakınlaşması gerçekleşir.
Ehliyet aldıktan sonra ne denir?
Ehliyet aldıktan sonra ne denir?
Sürücü olmak isteyen kişilerin sürücü kurslarında eğitim alıp bu süreci başarılı bir şekilde bitirdiklerinde aldıkları ehliyet türüne stajyer ehliyet denir.
Ehliyeti ısırmak ne demek?
Ehliyeti ısırmak ne demek?
"ehliyeti dişlemek" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. polisten yediği ceza sonrası polisin iade ettiği ehliyeti öfke ile ısırmak. yıllarca cepte duran ehliyetin siftah manasındaki diş izini taşımasıdır.
Islatıyoruz ne demek?
kutlamanın ne zaman yapılacağı sorusu. ıslatmaktan kasıt dudak ıslatmaktır. o da içki içmeyi ifade eder.
Islat etmek ne demek?
Islat etmek ne demek?
Islah TDK kelime anlamı hakkında bilinmesi gerekenler. Genel olarak Türk Dil Kurumu açısından bakıldığı zaman ıslah kelimesi için, 'Düzeltme veya iyileştirme' anlamları öne çıkmaktadır. Herhangi bir durumu daha iyi hale getirmek şeklinde de ifade etmek mümkün.
Islatmak ne demek Ekşi?
Islatmak ne demek Ekşi?
bir kişiyi veya nesneyi hortum aracalığı ile sulamak, sulara bulamak… argo'da bir olayı kutlamak amacı ile alkol tüketme eylemi… dovmek.
Ehliyet pastasına ne yazılır?
Ehliyet aldım çekilin yoldan ben geliyorum. Ehliyetin hayırlı olsun arkadaşım inşallah en kısa sürede güzel bir araba alırsın. Rabbim kazasız belasız araç kullanmayı nasip etsin, ehliyetin hayırlı olsun. Canım arkadaşım ehliyeti almışsın hayırlı olsun, trafiğe çıkarken haber ver de o saatlerde biz çıkmayalım.
Islaha ne demek?
Islaha ne demek?