Son Konular

Ekin Koç Kimdir Biyografisi Resimleri

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.217.747
Ekin Koç Antalya doğumlu 21 yaşındadırEkin Koç 21 haziran 1992 tarihinde Antalya 'da dünyaya gelmiştirGenç oyuncunun boyu 1,70 cm ve göz rengi kahverengidirEkin Koç 35 buçuk atölyesi öğrencisidir
Yakışıklı oyuncu Vahide Gördüm ve eşi Altan Gördüm 'den oyunculuk dersleri almıştırEkin Koç Fox Tv'de yayınlanan Sana Bir Giz Vereceğim Dizisinde Tilki karakterini canlandırıyorGenç oyuncunun ilk televizyon projesi olan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi özellikle gençler göre büyük bir ilgiyle izleniyor
Ekin Koç Resimleri
ALT :wwwlarcomupluploadsekinkockacyasinda88734ekinkockacyasinda88734ALT *

Ekin Koç'un doğum tarihi 21 Haziran 1992'dir ve Antalya'da doğmuştur. 1992 doğumlu olduğuna göre, şu an itibariyle 29 yaşındadır. Boyu 1,70 cm ve göz rengi kahverengidir. Ekin Koç, 35 Buçuk Sanat Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi almaktadır.

Oyunculuk kariyerine başladığı dönemde Vahide Gördüm ve Altan Gördüm çiftinden ders almıştır. Ekin Koç, Fox TV'de yayınlanan "Sana Bir Giz Vereceğim" dizisinde Tilki karakterini başarılı bir şekilde canlandırmaktadır. Bu dizi, gençler arasında büyük bir ilgiyle izlenmektedir.

Ekin Koç'un oyunculuk yeteneği ve çekiciliğiyle dikkatleri üzerine çektiği göz önünde bulundurulduğunda, kariyerinde daha da ilerleyeceği ve geniş kitlelere hitap edeceği öngörülebilir. Ekin Koç'un resimlerine ulaşmak için verdiğiniz linkte bir hata olabilir, lütfen doğru bir fotoğraf galerisi linki paylaşırsanız size yardımcı olabilirim.

İğne Oyası Fiyonk Nasıl Yapılır?

Mikroskop Nedir- Mikroskopun Bölümleri Nelerdir?

1. Konular

1. 1.280.312
  2. Mesajlar

1. 1.676.785
  3. Kullanıcılar

1. 31.617
  4. Son üye

Geri
Üst Alt