Elazığ'da aracıyla eniştesine çarparak yaralayan şahıs tutuklandı

Diyarbakır'da piyasa değeri 40 milyon lira olan kaçak altın ele geçirildi

İbrahim Yumaklı'dan "zirai don destek ödemesi" paylaşımı

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Elazığ'da aracıyla eniştesine çarparak yaralayan şahıs tutuklandı

Baskil'de bir şahıs benzin istasyonunda çalışan eniştesine aracıyla çarparak kaçtı. Aracın çarpmasıyla havaya fırlayarak takla atan şahıs tedavi altına alındı.

69046ff46b07d601__w1200xh1360.jpg

69046ff802cd2353__w1200xh676.jpg

69046ffe84a8f666__w1200xh2133.jpg

Elazığ'ın Baskil ilçesinde geçtiğimiz pazartesi günü, babasını hastaneye yetiştirmeye çalıştığını öne süren C.A., kullandığı hafif ticari araçla bir akaryakıt istasyonunda çalışan eniştesi Kayhan Borulday'a (45) çarptı.

ÇARPMANIN ŞİDDETİYLE HAVAYA SAVRULDU

Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan ve takla atan Borulday, yere düştü. C.A. ise durmadan olay yerinden uzaklaştı.

Çevredeki bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ARACI KULLANAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Yaralı Kayhan Borulday, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay anı, istasyonun güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Görüntüler üzerinde ve olay yerinde yapılan incelemelerin ardından C.A., polis ekiplerince gözaltına alındı.

''BU OLAY CİNAYETE TEŞEBBÜSTÜR''

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aracın çarpmasıyla yaralanan Kayhan Borulday,"Akaryakıt istasyonunda çalışmaktayım.

Olay günü kayınbabam ve kaynımın olduğu araç bana çarpıp, kaçıp gitti.

Güvenlik kameraları ve petrol ofisinin kayıtlarında da bunlar mevcuttur.

Arkasına bile bakmadılar. Kayınbabam 'Kalp krizi geçiriyorum' diyerek hastaneye gidip rapor almak istedi.

Ben vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldım, sonrasını hatırlamıyorum. Bu olay cinayete teşebbüstür.

Gözaltına alınan kaynım ardından tutuklandı."dedi.

Diyarbakır'da piyasa değeri 40 milyon lira olan kaçak altın ele geçirildi

İbrahim Yumaklı'dan "zirai don destek ödemesi" paylaşımı

Geri
Üst Alt