Son Konular

Elazığ'da Öğrenciler YKS İçin Hazır!

Credits
1.229.743
white.jpg

Elazığ'da Heyecan Dorukta: YKS Sınavı Başladı

Elazığ'da bugün gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu için öğrenciler sabahın erken saatlerinde sınav yerlerine adım attı. Sınav heyecanıyla dolu bir gün geçiren öğrenciler ter dökerken, veliler ise dışarıda çocuklarının başarısını bekledi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da düzenlenen Üniversiteye Giriş Sınavı YKS'nin ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi, öğrencilerin geleceğini belirleyecek. Elazığ'daki okullara akın eden öğrenciler, sınav salonlarına alınarak sınav süreci başladı. Öğrenciler sınavlarda zorlu sorularla mücadele ederken, veliler ise heyecanla dışarıda bekledi.

Sivas'ta Otomobil ile Ticari Araç Çarpıştı: 4 Yaralı!

Karadağ'ın Eşsiz Yılkı Atları ve Doğal Güzellikleriyle Büyülenin!

Benzer Konular

Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken, veliler ise heyecanla dışarıda bekliyor. Ülke çapında olduğu gibi Elazığ'da da YKS coşkusu yaşanıyor. İlk oturumu geride bırakan adaylar bugün ikinci oturum için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrenciler için belediye ekipleri harekete geçti. Sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine koşan öğrenciler, gergin bekleyişin ardından sınav salonlarına alındı. Bu yoğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Eskişehir'de veliler, bugün gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) giren çocuklarını desteklemek için okul bahçelerinde toplandı. Kimisi çay içip sohbet ederken kimisi dualarla çocuklarının başarısına destek oldu. YKS'nin ikinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Elazığ'da binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla tamamlandı. Sınav günü, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü motorize ekipleri tarafından desteklenen öğrenciler, sınav merkezlerine zamanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), heyecan dolu bir şekilde başladı. YKS'nin Kayseri ayağında da adaylar, sınava girecekleri okullara doğru yola çıktılar. Sabahın erken saatlerinden itibaren hareketlenen sokaklar, sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.108
  2. Mesajlar

1. 1.678.461
  3. Kullanıcılar

1. 31.753
  4. Son üye

Geri