Son Konular

Elazığ'da Sınav İçin Yetişmeyen Öğrencilere Ulaşım Desteği Sağlandı

Credits
1.230.245
yks-ye-gec-kalan-ogrencileri-belediye-ekipler-18772776_amp.jpg

Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrenciler için belediye ekipleri harekete geçti. Sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine koşan öğrenciler, gergin bekleyişin ardından sınav salonlarına alındı. Bu yoğun tempoya dayanamayan bazı öğrencileri yetiştirmek için Elazığ Belediyesi'nin Ulaşım Müdürlüğü ekipleri devreye girdi.

Şehirdeki birçok okulda benzer manzaraların yaşandığı sınav gününde, veliler de endişe dolu bekleyişlerine devam etti. Öğrenciler sınav stresiyle mücadele ederken, veliler ise dışarıda dualarla çocuklarının başarısını bekledi. Elazığ Belediyesi ekipleri ise trafiğe takılan öğrencileri özel araçlarla sınav merkezlerine yetiştirerek streslerini bir nebze olsun azalttı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk ayağı olan TYT'ye geç kalan öğrencilerin yardımına koşan belediye ekipleri, sınav heyecanını bir nebze olsun hafifletti. Öğrencilerin sınav öncesi heyecanı ve stresi, velilerin duaları ve destekleriyle bir nebze olsun hafifledi. Elazığ Belediyesi'nin bu yardımı, sınava geç kalan öğrencilerin yüzünü güldürdü.

300 Bin Öğrenci 24 İlde Gençlik Kamplarında Buluşacak

Eskişehir'de Atatürk'ün İlk Geliş Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı!

Benzer Konular

Elazığ'da Sınava Yetişemeyen Öğrencilere Polislerden Destek Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi heyecan dolu bir şekilde gerçekleşti ve binlerce öğrenci sınava girdi. Ancak sınava geç kalan öğrenciler için endişelenmeye gerek yoktu, çünkü Elazığ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Muğla'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrencilere polis ekipleri destek oldu. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gitmek üzere hareket eden öğrenciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Elazığ'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne yetişme endişesi taşıyan bir grup öğrenci, polislerin desteğiyle sınav merkezine ulaştırıldı. Sınav öncesinde çeşitli sebeplerden dolayı sınava geç kalan adaylar, polis ekiplerinden yardım istedi ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Elazığ'da binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla tamamlandı. Sınav günü, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü motorize ekipleri tarafından desteklenen öğrenciler, sınav merkezlerine zamanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Elazığ'da Heyecan Dorukta: YKS Sınavı Başladı Elazığ'da bugün gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu için öğrenciler sabahın erken saatlerinde sınav yerlerine adım attı. Sınav heyecanıyla dolu bir gün geçiren öğrenciler ter dökerken, veliler ise dışarıda çocuklarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.618
  3. Kullanıcılar

1. 31.770
  4. Son üye

Geri