Son Konular

Elazığ'da YKS Sınavına Geç Kalmış Öğrenciler Polis Tarafından Bulundu

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
elazig-da-sinava-gec-kalan-ogrencilerin-yardi-18773616_amp.jpg

Elazığ'da binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla tamamlandı. Sınav günü, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü motorize ekipleri tarafından desteklenen öğrenciler, sınav merkezlerine zamanında ulaştırıldı.

YKS'nin ilk aşaması olan TYT, Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da büyük bir katılımla gerçekleşti. Sınav stresi yaşayan binlerce öğrenci arasında, sınav saatinde yetişemeyenler için Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü motorize ekipleri devreye girdi. Geç kalan öğrenciler, polis ekipleri tarafından alınarak sınav merkezlerine güvenli bir şekilde ulaştırıldı. Öğrenciler, bu yardımlarından dolayı polislere minnettarlıklarını iletti.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sınav stresiyle yarışarak, gençlerimizi sınav yerlerine yetiştirdik. İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı motorize ekiplerimiz yine büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdiler. Tüm öğrencilere samimiyetle başarılar dilerim. Ekiplere teşekkürler" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Elazığ'da Sınavda Geç Kalmış Öğrencilere Polis Yardımı Şimdi!

Elazığ'da Deprem Mağdurlarına Ait Yıkılan Binadan Son Durum

Benzer Konular

Elazığ'da Sınava Yetişemeyen Öğrencilere Polislerden Destek Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi heyecan dolu bir şekilde gerçekleşti ve binlerce öğrenci sınava girdi. Ancak sınava geç kalan öğrenciler için endişelenmeye gerek yoktu, çünkü Elazığ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Muğla'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrencilere polis ekipleri destek oldu. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gitmek üzere hareket eden öğrenciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrenciler için belediye ekipleri harekete geçti. Sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine koşan öğrenciler, gergin bekleyişin ardından sınav salonlarına alındı. Bu yoğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Karabük'te Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalan öğrenciler içeri alınmadı. Oğluna destek vermek için sınava gelen bir anne ise oğlunun kimliğini bulmak için koşturunca kendi sınava giremedi. Karabük'te düzenlenen Yükseköğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Samsun'da trafik polisleri, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için yetişmeleri gereken üniversite adaylarına yardım etti. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde sınava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.438
  3. Kullanıcılar

1. 31.751
  4. Son üye

Geri