Son Konular

Elazığspor Beyaz Gruba Düştü

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.447
elazigspor-un-grubu-belli-oldu-18756772_amp.jpg

2026 sezonu grup kuraları İstanbulda çekildi. Elazığspor, çekilen grup kuraları sonrası Beyaz gruba düştü.

TFF 2. Ligde 2025-2026 sezonu grup kuraları belli oldu. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirilen kura çekiminde Elazığsporu yönetim kurulu üyesi Melih Emiroğlu temsil etti. Gerçekleştirilen kura çekimi sonrası Elazığspor, 19 takımlı Beyaz gruba düştü.

Beyaz grupta şu takımlar yer alıyor; Adana 01 FK, Altınordu, A. 24 Erzincanspor, Batman Petrolspor, Beykoz Anadoluspor, Beyoğlu Yeni Çarşı, Bucaspor 1928, Elazığspor, GMG Kastamonuspor, İnegölspor, İskenderunspor, Karacabey Bld., Karaman FK, Kepezspor, M.J. Erbaaspor, MKE Ankaragücü, Muğlaspor, Sincan Bld. Ankaraspor, Şanlıurfaspor. - ELAZIĞ

spor, bir önceki sezonu 2. Ligde geçirmiş ve bu sezon da aynı ligde mücadele edecek. Yeni sezon öncesi yapılan kura çekimi sonucunda Beyaz gruba düşen Elazığspor, yeni sezon hazırlıklarına başlamış durumda. Takımın hedefi, grupta iyi bir performans sergileyerek üst sıralara tırmanmak ve play-offlara kalmak. Yönetim kurulu üyesi Melih Emiroğlu, takımın yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve güçlü bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Elazığspor taraftarları da yeni sezon öncesi heyecanla takımlarını desteklemeye hazırlar.

Edirne'de Saros Körfezi'nde Temizlik Seferberliği Başlatıldı

Zonguldak'ta Köpek Bağlama Tartışması Kabusa Döndü

Benzer Konular

Futbolda TFF 2. Ligde 2025-2026 sezonu grup kura çekimi gerçekleştirildi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde düzenlenen kura çekimine, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile 2. Lig kulüplerinin başkanları ve yetkilileri katıldı. TFF 2. Ligde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
TFF 2. Ligde 2025–2026 sezonu grupları belli oldu. 2025–2026 sezonu TFF 2. Lig grup kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İstanbul Rivadaki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 37 takımla oynanacak olan yeni sezon...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
Futbolda Trendyol Süper Lig'e 30, Trendyol 1. Lig'e 32, Nesine 2. Lig'e 30, Nesine 3. Lig'e ise 27. hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, liglerde haftanın programı şu şekilde: - Trendyol Süper Lig - Trendyol Süper Lig Bugün: 20.00 Adana...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
2 ligden kaç takım düşecek 2022? (1) TFF 2. Lig, 19 ve 20 takımlı 2 grupta, çift devreli lig usulüne göre oynanır. 19. sırada bitiren takımlar ile 20 takımlı grupta ligi 17, 18, 19. ve 20. sırada bitiren takımlar olmak üzere toplam 8 takım TFF 3. Lig’e düşer. TFF 2 lig play-off maçları nasıl...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
İkinci Lig Beyaz Grup‘ta kaç takım var sorusu, birçok futbolseverin merak ettiği bir konudur. Şu anda bu grupta kaç takım olduğunu bilmek isteyenler için cevap 18’dir. Bu takımlar arasında birçok güçlü ekip yer almakta ve mücadeleleri oldukça çekişmeli geçmektedir. İkinci Lig Beyaz Grup, Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.091
  2. Mesajlar

1. 1.678.428
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri