Son Konular

Elective ders ne demek?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
5.487
Meslek
Webmaster

Elective ders ne demek?

Öğrenciler bölüm dışı seçmeli derslerine üniversitenin kayıt sisteminden "elective" ders kategorisini seçerek kaydolabilirler. Eğer seçilen ders "elective" olarak üniversitenin kayıt sisteminden eklenemiyorsa, dersi "free elective" kategorisinde de almak mümkündür.

Unrestricted Elective ne demek?

d) Serbest seçmeli (unrestricted elective), zorunlu veya seçmeli bölüm dersleri dışında diğer bölümlerin sunduğu herhangi bir ders olabilir(Serbest seçmeli derslere getirilen sınırlamalar ve Seçmeli olarak kabul edilmeyen dersler için aşağıdaki başlıklara göz atınız).
Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde hangi dersler var?
Dönem 1
Sınıf öğretmenliği dersleri nelerdir?
Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde öğrenciler 4 yıl boyunca: eğitime giriş, eğitim sosyolojisi, ilkokulda matematik, eğitim felsefesi, eğitim psikolojisi, çevree eğitimi, Türk tarihi ve kültürü, genel matematik, genel kimya, genel fizik, öğretim ilke ve yöntemleri, çevre yönetimi, Türkiye coğrafyası ve jeopolitiği, erken …

Serbest seçmeli ders nedir?

odtude (belki baska universitelerde de vardir) secmeli dersler arasinde teknik/teknik olmayan (technical elective/non technical elective) ayrimi yapilmaksizin istediginiz bolumden istediginiz gibi alabildiginiz ve mezun olmadan once en az bir tane almaniz gereken ders cesidi.

Departmental Elective ne demek?

Bölüm içi seçimlik ders (Departmental Elective Course) nedir? Öğrencilerin eğilimleri doğrultusunda okudukları bölümün belirli alt dallarında yoğunlaşma/uzmanlaşma sağlamayı amaçlayan derslerdir.
Boğaziçi Üniversitesi devam zorunluluğu var mı?
(2) Öğrenciler, programlarının ilk iki yarıyılında bulunan bütün dersleri ilk açıldıklarında almak zorundadır. Bu öğrenciler, programlarının ilk iki yarıyılında alınması gereken dersleri bırakamaz, almayı erteleyemez, bu derslerden çekilemez ve kredisiz alınan dersler hariç fazla ders yükü alamazlar.
Sınıf öğretmenliği kaç ders var?
Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı, öğrencilerin 8 yarıyılda, 142 kredi ve 60 ders almasını öngören bir lisans programıdır. Lisans programı; alan bilgisi, genel kültür ve pedagojik formasyona ilişkin teorik ve uygulamalı derslerden oluşmaktadır.

Sia chandelier intihar sarkisi mi?

Krom mu Saglam celik mi?

1. Konular

1. 1.282.405
  2. Mesajlar

1. 1.682.582
  3. Kullanıcılar

1. 32.065
  4. Son üye

Geri
Üst Alt