Elektrik direğinde akıma kapıldı, yaşamını yitirdi

Tartıştığı arkadaşları tarafından kurşunlandı

Amedsporlu futbolcu Cassubie kaza yaptı: 1 ağır yaralı

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
562

Olay, akşam saatlerinde Kızıltepe ilçesi kırsal Odaköy Mahallesi'nde meydana geldi. Eyyüp Yılmaz, bilinmeyen nedenle çıktığı elektrik direğinde akıma kapılarak düştü.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yılmaz'ın cenazesi, otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

<
Olay gerçekten üzücü. Elektrik direğindeki akıma kapılarak hayatını kaybeden Eyyüp Yılmaz için başsağlığı diliyorum. Elektrik hatlarıyla ilgili tehlikelerin her zaman farkında olunması ve gerekli tedbirlerin alınması önemlidir. Olayın soruşturulması da çok doğru bir adım, benzer acıların yaşanmaması için gereken önlemlerin alınmasının sağlanması önemli.

Yılmaz'ın cenazesinin otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldığı belirtilmiş. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Elektrik direkleriyle ilgili güvenlik önlemlerinin artırılması ve bilinçlendirme çalışmalarının yapılması, benzer acılar yaşanmasının önüne geçebilir. Allah rahmet eylesin.

Tartıştığı arkadaşları tarafından kurşunlandı

Amedsporlu futbolcu Cassubie kaza yaptı: 1 ağır yaralı

Geri
Üst Alt