- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Elektrik serbest tüketici olmak için nereye başvurulur?
Serbest Tüketiciler, bu hizmeti sunan tedarikcilere başvurarak elektrik tedariki için ikili anlaşma imzalayabilirler. Bize bavurmak için 444 4 372 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir, Online Hizmetler Merkezi veya Enerjisa Mobil.
Elektrik aboneliği nasıl değişir?
E-devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin elektrik şirketi ismini yazarak Bireysel Abonelik Başvurusu bölümüne ardından " Yeni Başvuru" kutucuğuna tıklamanız gerekiyor.
Elektrikte özelleştirme ne zaman başladı?
'ŞEFLER' HAZIRLADI ELLERİNE VERDİ 2000'li yıllara kadar devlet tekeli olan TEDAŞ'ta kalan elektrik dağıtımı, IMF ve Dünya Bankası'nın istekleri doğrultusunda adım adım özelleştirildi. 3 Nisan 2004'te TEDAŞ'a bağlı 21 elektrik dağıtım şirketi özelleştirme kapsamına alındı.
Elektrik ve su aboneliği devri nasıl yapılır?
Elektrik aboneliği değiştirme için gerekli evrak ise şu şekilde:
- Nüfus cüzdanı
- Mülkiyeti belirten belge (kira kontratı, tapu kaydı, lojman tahsis belgesi vb.)
- Daireye ait tesisat ya da abone numarası
- DASK poliçesi veya poliçe numarası ile poliçe sahibinin T.C. kimlik numarası
- IBAN numarası
Tek zamanlı Serbest olmayan tüketici ne demek?
için serbest olmayan tüketici tanımı, EPDK tarafından "Elektrik enerjisi ve/veya kapasite alımlarını sadece, bölgesinde bulunduğu görevli perakende satış şirketinden yapabilen gerçek veya tüzel kişi" olarak belirlenmiştir. EPDK için serbest olmayan tüketici, yıllık elektrik tüketimi 1100 kWH altında olan tüketicidir.
Depsaş Kademe 1 Kademe 2 nedir?
01.03.2022 tarihinden itibaren ticarethane AG tek zamanlı abone grubu için günlük ortalama tüketim 30 kWh ve altında ise düşük kademeli tarife (Kademe 1), günlük ortalama tüketim 30 kWh'ın üzerinde ise yüksek kademeli tarife (Kademe 2) uygulanır.