Son Konular

Elektronik postalar hangi yazilimda yer alir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.172
Meslek
Webmaster

Elektronik postalar hangi yazılımda yer alır?

POP , IMAP, HTTP gibi protokoller ve Microsoft Exchange Server, sendmail, qmail gibi MTA ("Mail Transfer Agent") destekleri ile kullanılan Outlook, Outlook Express ve Mozilla Thunderbird gibi yazılımlar e-posta programına örnek olarak verilebilir.

Postalama sertifikası nedir?

Gönderdiğiniz elektronik postaların alıcısına başkaları tarafından açılamayacak şekilde şifrenelerek iletilmesini ve alıcıların mesajın gerçekten sizden geldiğini anlayacağı biçimde elektronik olarak imzalanmasını sağlayan dijital sertifikalara E-Posta Güvenlik Sertifikası ismi verilir.
İnternet ve E-posta Yönetimi Eğitimi: İnternet ve elektronik posta yönetim programlarını kullanma becerisinin kazandırılmaya çalışıldığı bir eğitim materyalidir. İnternet ve E-posta yönetimi eğitimi verilmesinin temel amacı internet ve elektronik posta yazılımlarının yönetilebilmesini sağlamaktır.
Hangisi bir e-posta protokolüdür?
E-Posta Protokolleri, Terminolojisi Bu protokoller SMTP (Simple Mail Transfer Protokol), POP3 (Post Office Protocol v3), ve IMAP (Internet Mail Access Protocol) dur. POP3 ve IMAP birbirinin eşleniği olup bir sunucuda bunların bir tanesi bulunur.
Temel sistem yazılımı nedir?
1- Sistem Yazılımları Sistem Yazılımı (İşletim Sistemi): Bilgisayarımızın ya da akıllı telefonumuzun açıldığı andan kapandığı ana kadar kullanıldığı,tüm donanım ve diğer tüm yazılımların yönetimini sağlayan en temel yazılımlardır. Sistem yazılımlarına örnek olarak; Windows 10,Linux,MacOS,Android ve İOS'u verebiliriz.

Dijital sertifika nasıl alınır?

Başlat'a tıklayıp Tüm Programlar'ın üzerine gelin; sırasıyla Microsoft Office, Microsoft Office Araçları ve ardından VBA Projeleri için Dijital Sertifika öğelerine tıklayın. Dijital Sertifika Oluştur kutusu görüntülenir. Sertifikanızın Adı kutusuna sertifika için açıklayıcı bir ad yazın. Tamam'a tıklayın.

Mail sertifikası nedir?

E-posta Sertifikası (S/MIME) e-postalarınızı şifrelemek ve dijital olarak imzalamak suretiyle korur.
Bu eğitimimiz, ISP (İnternet servis sağlayıcısı) ayarlarının yapılarak internete bağlanmak isteyen internet ortamında nasıl güvenli işlem yapılabileceğini öğrenmek isteyen, e-mail (e-posta) işlemlerini öğrenmek isteyen, e-mail (e-posta) yönetim programlarını öğrenmek isteyen kişilere fayda sağlamayı hedeflemektedir.
E-posta yönetim programı nedir?
True E-Posta yönetim modülü Microsoft Outlook veya True Smtp sistemi ile entegre çalışır. Sistem üzerinden e-posta oluşturup gönderilebilir zengin metin içerikli ve ekli e-postalar oluşturulabilir Gönderilen e-postalar belirlenen tiplerde aktiviteler olarak kaydedilebilir.
E-posta'da gelen ve giden e postanın kullandığı servis protokolleri nelerdir?
E-Posta Protokolleri, Terminolojisi İstemci tarafında hangi e-posta programı kullanılırsa kullanılsın ancak bu protokoller vasıtasıyla e-posta alınıp gönderilebilir. Bu protokoller SMTP (Simple Mail Transfer Protokol), POP3 (Post Office Protocol v3), ve IMAP (Internet Mail Access Protocol) dur.

Adrese tebligat nasil yapilir?

Ayristirma Nedir anlami?

1. Konular

1. 1.282.773
  2. Mesajlar

1. 1.683.491
  3. Kullanıcılar

1. 32.172
  4. Son üye

Geri
Üst Alt