Modoratör
Efsanevi Üye
Elidor reklamındaki kız mı?
Şampuan ve saç kremi markası Elidor, genç kadınlara hikâyesiyle ilham kaynağı olacak rol modeller arasında millî voleybolcu Ebrar Karakurt'un eklendiğini eğlenceli bir reklam filmiyle duyurmuştu.
Elidor reklamındaki pembe saçlı kim?
Elidor reklamındaki pembe saçlı kim?
Peki, Ebrar Karakurt kimdir? Ebrar Karakurt 17 Ocak 2000 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. Pasör çaprazı olarak oynayan Karakurt'un boyu 1,96 metredir. 2021 yılı itibarıyla Türkiye kadın millî voleybol takımı ve İtalya takımı Igor Gorgonzola Novara'nın oyuncusudur.
Dedim olabilir reklam kim oynuyor?
Dedim olabilir reklam kim oynuyor?
Kısa bir süre önce voleybol milli takımımızın başarılarıyla adından sıkça söz ettiren milli takım oyuncularımızdan Ebrar Karakurt, Elidor'un yeni reklam yüzü oldu. Karşısına çıkan her türlü zorluğun "Dedim olabilir" diyerek üstesinden gelen gelen Ebrar Karakurt, reklam filminde de bu sözüyle öne çıkıyor.
Reklamlarda neden Ünlüler oynatılır?
Markaların ünlü kullanımına yönelmesindeki amaç tüketicinin dikkatini çekmek ve markanın tüketicinin zihninde yer etmesini sağlamaktadır. Yapılan araştırmalarda, kullanılan birçok strateji içinde, bu konuda en etkili yöntemlerden birinin reklamlarda ünlü kişilerin kullanımı olduğunu görülmüştür.
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt nereli?
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt nereli?
U18 Avrupa Şampiyonası en iyi smaçörü ünvanına sahip olan Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 yılında dünyaya geldi. Balıkesir doğumlu milli voleybolcu Ebrar Karakurt pasör çaprazı olarak oynamaktadır ve Ebrar Karakurt'un boyu 1,96 metredir.
Elidor reklamını hangi ajans yaptı?
Elidor reklamını hangi ajans yaptı?
Ebrar'ın "gördüm ki biz çok daha fazlayız" ifadesiyle Elidor'un bir önceki "Dedim Olabilir" kampanyasının başarısına da atıfta bulunan "Dedik Olabilir" kampanyası, reklam ajansı Medina Turgul DDB'nin imzasını taşıyor.
Ebrar Karakurt kim?
Balıkesir doğumlu milli voleybolcu Ebrar Karakurt pasör çaprazı olarak oynamaktadır ve Ebrar Karakurt'un boyu 1,96 metredir. Tokyo 2020'nin yıldızlarından 21 yaşındaki Ebrar Karakurt, Voleybola 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü'nde başladı.
Ebrar Karabulut kimdir?
Ebrar Karabulut kimdir?
A Milli Voleybol Kadın Takımımızın başarılı ve eğlenceli pasör çaprazı Ebrar Karabulut hem Tokyo'daki başarısı hem de Instagram'ı eğlenceli kullanışı ile gündemde. 2000 yılında doğan Ebrar Karabulut 12 yaşından beri sporla ilgileniyor, 2018'den beri de A Milli Voleybol Takımında yer alıyor.
Dedim olabilir nereden çıktı?
Dedim olabilir nereden çıktı?
yakın zamanda dillere pelesenk olacak bir cümle. ebrar karakurt o kadar sevimli ki, oynadığı reklamı da ileri taşımış. ebrar karakurt'un elidor şampuan reklamında oynarken söylediği söz.
Reklamlarda ünlü kullanımının marka güveni ve marka itibarına etkisi nedir?
Sonuç olarak reklamlarda kullanılan ünlülerin güvenilirliklerinin marka güveni ve marka itibarı üzerinde etkisi olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca marka güveni ve marka itibarı arasında istatistiksel olarak anlamlı bir ilişkinin olduğu da bulunan bulgular arasındadır.
Star stratejisi nedir?
Star stratejisi nedir?
Star stratejisi pazarlama iletişimi elemanlarının oluşturduğu stratejiyi ve hedefleri gerçekleştirmek yönünde reklamın hedef kitlesi ile nasıl buluşacağını belirlemektedir. Reklamın çeşitli ekonomik ve toplumsal etkilerinin olduğu yadsınamaz bir gerçektir.
Ebrar Karakurt hangi köylü?
Ebrar Karakurt hangi köylü?
Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Balıkesirli olan Karakurt'un bir erkek kardeşi vardır. Başarılı sporcu, ilköğretim ve lise eğitimini Doğa Koleji'nde tamamladı. Voleybol hayatına, 2012 yılında Vakıfbank Spor Kulübü'nde başladı.
Ebrar hangi kulüpte?
TurkeyEbrar Karakurt / Şu andaki takımı
Elidor Reklamindaki voleybolcu Kim?
Elidor Reklamindaki voleybolcu Kim?
Ebrar Karakurt, Elidor reklamında oynadı – Voleybol Magazin | Voleybolun Renkli Dünyası