- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
ELT Danışmanlık ücreti ne kadar?
Üstelik yurtdışında dil eğitimi almak isteyen adaylarımız için danışmanlığımız tamamen ücretsiz! ELT Yurtdışı Eğitim ve bünyesinde bulunan uzman danışmanları ile taleplerinize uygun eğitim programları sizler için planlanmaktadır.
IEFT Fuarı ne zaman?
23 – 24 Ekim 2021 – İstanbul (Avrupa Yakası) | IEFT.
Endless Abroad ne demek?
Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, 2004 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kısa süre sonra merkezini İstanbul'a taşıyan Endless Abroad, 2006 yılında hizmet kalitesini artırmak ve büyüme ivmesini hızlandırmak amacıyla Londra şubesini faaliyete geçirmiştir.
Ices Turkey ücretli mi?
Belirtilen bu 4 ülkede tüm hizmetlerimizden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Geriye kalan tüm Avrupa ülkelerinde lisans programlarında ve yüksek lisans programlarına yönelik son derece geniş bir yelpaze hakkında detaylı bir çalışma ve hazırlık sürecini bizimle takip edebilirsiniz.
IEFT Fuarı ne zaman 2022?
16-17 Nisan 2022 – İstanbul Kongre Merkezi | IEFT.
Yurtdışı Eğitim Fuarı ne zaman?
Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen dünyanın saygın okullarının katılacağı, Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları 2-9 Nisan 2022 tarihleri arasında online olarak VesVirtual altyapısıyla gerçekleşecek, fiziksel olarak da İstanbul, Ankara ve İzmir'de …
Yurtdışı eğitim programları nelerdir?
EF'te çok sayıda yurt dışı eğitim programı sunuyoruz:
Yurtdışında okumak ne kadar?
Maliyet üniversite ve bölüme göre 50.000 TL – 100.000 TL arasında değişebilmekte, bazı özel üniversitelerimizde çok daha yükseklere çıkabilmektedir. Yurtdışında eğitim almanın maliyeti ülke, üniversite ve bölüme göre yıllık 20.000 – 160.000 TL arasındadır.
Yurtdışı eğitim fuarı 2022 ne zaman?
26 Şubat 2022 Cumartesi günü Hilton Harbiye ve 27 Şubat 2022 Pazar günü Hilton Kozyatağı otellerinde, 13:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan StudyExpo Yurtdışı Eğitim Fuarı'nı ziyaret et, okul temsilcileriyle görüş, kariyerine ve gelecek hedeflerine en uygun okulu seç!
Ankara Yurtdışı Eğitim Fuarı nerede?
20 Farklı Ülkeden, 100 Üniversite, Kolej ve Dil Okulunun Katılımıyla Ankara Sheraton Otel'de gerçekleşecek..
Work and Study nedir nasıl yapılır?
Work and Study programı İrlanda'da 6 aylık yani 25 haftalık dil eğitimi programına verilen isimdir. İrlanda'da Work and Study programına kayıt olduğunuz takdirde haftada 20 saat part-time çalışma izni sağlanmaktadır. 6 aylık dil eğitimi aldıktan sonra 2 ay daha İrlanda'da fazladan kalma hakkına sahip olursunuz.