Son Konular

Emine Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Credits
1.235.088
Ekli dosyayı görüntüle 698

Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vatanımızın dört bir köşesinde güvenin adı olan Türk Polis Teşkilatımızın 180'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Fedakarlığı görev bilen tüm kahraman polislerimizin Polis Haftası'nı tebrik ediyorum. Vazife başında şehit düşen emniyet mensuplarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Emine Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yapmış olduğu paylaşımda şu duygusal ifadelere yer vermiştir: "Vatanımızın dört bir köşesinde güvenin adı olan Türk Polis Teşkilatımızın 180'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Fedakarlığı görev bilen tüm kahraman polislerimizin Polis Haftası'nı tebrik ediyorum. Vazife başında şehit düşen emniyet mensuplarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." Bu samimi mesajıyla Türk polis teşkilatının önemine vurgu yaparak şehit ve gazilere olan minnet ve saygısını belirtmiştir. Bu tür duygusal ve anlamlı kutlama mesajları, toplumda birlik ve beraberliği pekiştirmeye, devlet kurumları arasındaki güveni sağlamlaştırmaya hizmet etmektedir. Emine Erdoğan'ın bu duyarlı ve özverili mesajı, Türk polis teşkilatının 180 yıllık köklü geçmişini ve hizmetlerini ön plana çıkarmıştır.

Benzer Konular

Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, şunları kaydetti: "Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 180'inci yıl dönümünü canıgönülden tebrik ediyor, Polis Haftası'nın Emniyet Teşkilatımız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin emniyeti...
Cevaplar
1
Görüntüleme
26
Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, şunları kaydetti: "Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 180'inci yıl dönümünü canıgönülden tebrik ediyor, Polis Haftası'nın Emniyet Teşkilatımız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin emniyeti...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti'nin 24. kuruluş yıl dönümünü paylaştığı videoyla kutladı. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Umudun, geleceğin ve icraatın adı olan AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünde, bugüne kadar elde edilen başarıların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluşunun 43. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Ayyıldız, mesajında, üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye'de güvenliği denizlerden başlatan, milli menfaatlerini kararlılıkla savunan Sahil Güvenlik Komutanlığının 43'üncü kuruluş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunun (TRT) 61'inci kuruluş yıl dönümünü sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile kutladı. "TEBRİK EDİYORUM" "TEBRİK EDİYORUM" Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "Kamu yayıncılığında...
Cevaplar
1
Görüntüleme
16
  1. Konular

1. 1.281.389
  2. Mesajlar

1. 1.679.234
  3. Kullanıcılar

1. 31.808
  4. Son üye

Geri