Modoratör
New member
Emre Dorman nerede çalışıyor?
Emre Dorman, Acıbadem Üniversitesi'nde Felsefeye Giriş, Din Felsefesi ve İslam Felsefesi, Bahçeşehir Üniversitesi'nde ise İslâm Felsefesi ve Din Felsefesi dersleri vermekte, teoloji, felsefe ve din-bilim ilişkisi alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.Emre Dorman ne iş yapar?
Emre Dorman ne iş yapar?YazarÖğretmenEmre Dorman/Meslekleri
Emre Dorman doçent mi?
İlahiyatçı, Akademisyen Yardımcı Doç. Dr. Emre Dorman Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Kelam Bilim Dalında yüksek lisans yaptı.Emre Dorman Hangi üniversite mezunu?
Emre Dorman Hangi üniversite mezunu?Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü2004–2009Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü2002–2004Fatih ÜniversitesiEmre Dorman/Eğitim
Caner Taslaman
Doğum | 1968 (53-54 yaşında) İstanbul
Vatandaşlık | Türkiye
Meslek | Akademisyen
Etkin yıllar | 2003-günümüz
Emre Dorman TV8 ne zaman?
Emre Dorman TV8 ne zaman?Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan │ 2 Nisan 2022 TV8'de izleyiciyle buluşan Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular'ın yeni bölümü yayınlandı. Sevilen program, Ramazan ayı boyunca her gece ekranlarda olacak…
Birun Aktaş hangi okul mezunu?
Dr. Emre Dorman Marmara Üniversitesi'nden mezundur.Dr Emre Dorman kimdir?
Dr Emre Dorman kimdir?23 Mart 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Emre Dorman eğitimini doğduğu şehirde tamamladı. Fatih Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan isim daha sonra Marmara Üniversitesi'nde Temel İslam Bilimleri/Kelam konulu çalışmasıyla 2004 yılında Yüksek Lisansını, 2009 yılında ise doktorasını yaptı.
Birun Aktaş kimdir?
BİRUN AKTAŞ KİMDİR? Birun Aktaş bir sunucudur. TV8'de Aklımdaki Sorular programını sunmaktadır. Birun Aktaş'ın instagram hesabında yaklaşık 10 bin takipçisi bulunmaktadır.Dorman kim?
Dorman kim?Akademisyen olan Emre Dorman aynı zamanda ilahiyatçı ve araştırmacı yazardır. Televizyon programı da sunan Dorman, 23 Mart 1979'da İstanbul'da doğmuştur. Acıbadem Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Yardımcı Doç. Dr.
43 yaşında (23 Mart 1979)Emre Dorman / Yaş
Caner Taslaman Türk mü?
Caner Taslaman Türk mü?Caner Taslaman (d. 1968, İstanbul), Türk akademisyen, Kur'an araştırmacısı ve yazar. Büyük Patlama teorisi, televizyon ve radyo programlarında din ve bilim tartışmaları ile tanınır. Günümüzde Yıldız Teknik Üniversitesi'nde felsefe hocası olarak çalışmaktadır.
Caner Taslaman nerede doğdu?
İstanbulCaner Taslaman / Doğum yeriEmre Dorman ile aklımdaki sorular ne zaman?
Emre Dorman ile aklımdaki sorular ne zaman?Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan │ 2 Nisan 2022 Sevilen program, Ramazan ayı boyunca her gece ekranlarda olacak…