Modoratör
Efsanevi Üye
En çok nefret edilen K-pop idolü kim?
Jennie (BLACKPINK) Sözde "kötü tavrı" ve "tembel dans etmesi" tartışmaları nedeniyle, Jennie endüstrideki en eleştirilen idollerden birisi haline geldi ancak nefretin çoğu muhtemelen popülerliklerinden (BLACKPINK'in geri kalanı) kaynaklanıyor.
K-pop akımı nedir?
K-pop İngilizce "Korean pop" ifadesinden kısaltma olan bu tür Güney Kore kökenli bir pop müzik türüdür. İnternet sayesinde çok geniş kitlelere yayılmış durumdadır. Güney Koreli şarkıcı Psy'nin "Gangnam Style" şarkısının klibi, YouTube'da en çok izlenen videolardan biri olmuştur.
Çinde K-pop yasak mı?
Çinde K-pop yasak mı?
Çin sosyal medyasında Güney Kore merkezli popüler müzik türü olan K-Pop'a yönelik kısıtlama geldi. Sosyal medya platformu Weibo, 22 hayran sayfasını geçici olarak askıya aldı. Karara gerekçe olarak hayran sayfalarının aşırılığa kaçması gösterildi. K-Pop sanatçıları Çin'de milyonlarca hayran kitlesine sahip.
Sulli neden linç yedi?
'Benim bedenim, benim kararım' hareketinin en aktif savunucularından Sulli sütyen takmama tercihi için sosyal medyada linç edilmişti.
BTS Çinde yasaklandı mı?
Türkiye K-pop'un yayılmasını hükümet eliyle sınırlamaya hazırlanırken benzer bir haber de Çin'den geldi. Hükümetin kontrolündeki mikroblog sitesi Weibo, BTS üyesine şaşaalı bir doğum günü hediyesi hazırlayan BTS ARMY gruplarını ve birkaç büyük Blackpink ve EXO hayran sayfasını süreli olarak kapattı.
BTS hayranlarına ne denir?
BTS hayranlarına ne denir?
BTS, diğer adıyla Bangtan Boys (방탄소년단), Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir.
Nancy Momoland kaç yaşında?
22 yaşında (13 Nisan 2000)Nancy / Yaş
Nancy Mcdonie kimdir?
(bkz: momoland) isimli k-pop grubu üyesi. 2000 doğumluymuş kendisi. oldukça ilgi çekici, bir insan sanırım en fazla bu kadar tatlı olur. "sahte performansıyla takdir indirimi kazanan koreli kız" olarak okudum.