Modoratör
Yeni Üye
En faydalı sabun hangisi?
Zeytinyağı sabunu: Antiseptik bir sabun olup pişik, ısırık, sivilce, mantar gibi hastalıkları yok ettiği görülmüş olup cilde canlılık kazandırır. Limon sabunu: Yağlı ciltler için ideal temizleyicidir. Mango sabunu: Mantar hastalıklarında kullanılır. Melisa sabunu: A vitaminli, cilt güzelleştirici ve ferahlatıcı sabun.
Bıttım sabunu zararlı mı?
Bıttım sabunu zararlı mı?
Siirt ile özdeşleşmiş olan hakiki bıttım sabunu 0 doğal bir üründür. Katkı maddesi ve kimyasal içermez. Bu nedenle herhangi bir zararı yoktur. Fakat ciddi boyutlarda cilt veya saç sorunu olanların kullanmaya başlamadan önce cilt doktorlarına danışmaları gerekir.
Bıttım sabunu nedir ne işe yarar?
Bıttım sabunu nedir ne işe yarar?
Bıttım sabunu, yabani fıstık (bıttım) yağı ve Menengiç yağından yapılan bir sabun çeşididir. Bu sabun, Egzama ve Mantar gibi cilt hastalıklarını iyileştiriyor. Kepeği, deri dökülmelerini ve saç dökülmelerini önleyici faktöre sahip. Bıttım sabunu, bölgede 'Botan sabunu' olarak bilinmektedir.
Bıttım sabunu yüze iyi gelir mi?
Bıttım sabunu ile sivilce, akne izleri, yara izleri gibi hücre hasarlarını iyileştirmek ve oluşumunu önlemek mümkündür. Bıttım sabunu yüksek oranda antiseptik özelliğe sahip olması nedeniyle ciltteki mikropları yok eder, derinlemesine temizlik yapar.
Bıttım sabunu sürekli kullanılır mı?
Bıttım sabunu sürekli kullanılır mı?
Dökülmeyi durdurup saçların daha hızlı uzamasını sağlayan bıttım, saç tellerinin canlılığı için de oldukça etkili. Bu etkinin devam edebilmesi için bıttım sabununun sürekli kullanılması gerekir.
Bıttım sabunu saçı sertleştiriyor mu?
Bıttım sabunu saçı sertleştiriyor mu?
Tamamen doğal bir biçimde ve doğal ürünlerle üretildiği için kimyasal madde içermez ve yan etki göstermez. Saçlarınızı başta sertleştiriyor gibi gelebilir. Bunun sebebi, uzun yıllardır kullandığınız kimyasal içerikli saç temizlik ve bakım ürünlerinden sonra ilk kez farklı bir ürün kullanmanızdır.
Bıttım sabunu yüze her gün kullanılır mı?
Akne ve siyah noktalar için de yüzün tamamı haftada 2 ya da 3 kez bıttım sabunu ile yıkanabilir. Siirt'e özel bu sabun tamamen organik olduğu için herhangi bir yan etkisi yoktur. Hem cilde hem de saçlara uygulanabilir.
Bıttım sabunu orjinal olduğunu nasıl anlarız?
Bıttım sabunu orjinal olduğunu nasıl anlarız?
Bıttım sabunu rengi koyudur. Açık yeşimtrak veya sarı rekli ise düşünmenizde fayda vardır.Hakiki bıttım sabunu kokusu mevcuttur. Köpürme ise normal ama baloncuk şeklinde değildir.
Bıttım sabunu kaç günde bir kullanılır?
Bıttım sabunu kaç günde bir kullanılır?
Bıttım sabununu düzenli kullanmaya mümkün olduğunca özen göstermede fayda var 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanmayınız. Saçlarınızı her gün yıkamayın bıttım sabunuyla yıkadıktan sonra 2 gün yıkamayın çünkü saçlar bıttım yağıyla beslenirler.
Bıttım sabunu lekelere iyi gelir mı?
Bıttım sabunu; cildi besler. Bunun yanı sıra egzama gibi deri hastalıklarını giderir. Güneş lekelerine karşı koruma sağlar. Bütün bunların dışında cildin parlak görünmesine yardımcı olur.
Gerçek doğal sabun nasıl anlaşılır?
Gerçek doğal sabun nasıl anlaşılır?
Satın alacağımız sabunun doğal sabun olup olmadığını anlamanın en iyi yolu etiketinde şu içeriklerin yer alıyor olması: Su, doğal yağlar (badem, papatya, defne vb), Sodyum Hidroksit/Kostik (NaOH), tuz (NaCl) ve gliserin. Doğal sabun ile ilgili yaşanabilecek potansiyel sorun yüksek ph değerine sahip olması.
Sabun isimleri nelerdir?
Sabun isimleri nelerdir?
8 MADDE İLE SABUN VE SABUN ÇEŞİTLERİMİZ
- Lavanta Sabunu.
- Bıttım Sabunu.
- Defne Sabunu.
- Kükürtlü Sabun.
- Zeytinyağı Sabunu.
- Keçi Sütü Sabunu.
- Gül Sabunu.