<
Editör
Yeni Üye
En hamarat benim gizem kimdir?
Bugün yayınlanmaya başlayan yeni haftasında En Hamarat Benim'in yarışmacıları arasında bulunan Gizem Baykar yoga eğitmenliğinin yanı sıra SEO (Arama motoru optimizasyonu) uzmanı. Daha önce birkaç firmada da koordinatör olarak görev aldı. Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana'da yoga eğitimini aldı.
Mert Mert Öcal Kaç Yaşında?
39 yaşında (29 Eylül 1982)Mert Öcal / Yaş
Mert Öcal Kaç kardeş?
Mert Öcal Kaç kardeş?
Yiğit ÖcalMert Öcal / Kardeşleri
En Hamarat Benim Şeyma kim?
En Hamarat Benim Şeyma kim?
Bugün yayınlanmaya başlayan yeni haftasında En Hamarat Benim'in yarışmacıları arasında bulunan Şeyma Yıldırım 26 yaşında. 6 yıllık evli. 1 senedir ev hanımı. Temizlikte çok iddialı olduğunu dile getirdi.
Survivor 2022 Mert Öcal kimdir?
2004 yılında 'Best Model of Turkey' ve 'Best Model of The World' yarışmasının birincisi olan Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Yarışmanın en uzun boylu üyelerinden biri olan Survivor Mert Öcal, 1.93 cm boyuyla izleyicilerin dikkatlerini çekiyor.
Mert Öcal kime benziyor?
Survivor 2020'den geçtiğimiz ay elenen Mert Öcal, şimdi de bir benzerlikle gündemde. Oyuncu, süper kahraman 'Thor'u canlandıran, Avustralyalı aktör Chris Hemsworth'e benzetiliyor. Uzun saçları ve renkli gözleriyle tam bir Hollywood yıldızı gibi görünen Mert Öcal'ın hayranları ona 'yerli thor' lakabını takmış.
Mert evli mi bekar mı?
Mert evli mi bekar mı?
Survivor Mert Öcal evli değildir.
Survivor Mert kaç yaşında 2022?
Survivor Mert kaç yaşında 2022?
Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2004 yılında 'Best Model of Turkey' ve 'Best Model of The World' yarışmasının birincisi oldu.
Arka Sokaklar Gamze Özçelik Neden Ayrıldı?
Arka Sokaklar dizisinin setinde tanışmıştı Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş. Dizideki önemli karakterleri canlandırıyorlardı. Sonra aralarında bir aşk doğdu ve evlendiler. Özçelik hamile olduğunu öğrenince diziden ayrıldı.