Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

En hizli Android surumu hangisi?

Hollandada kac asker var?

Rus Dudak dolgusu nedir?

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

En hızlı Android sürümü hangisi?

Google, günümüzde en çabuk yayılan Android işletim sistemi için bir araştırma yaptı. Arama motoru devi, yaptığı araştırmaya ilişkin yayımladığı ilgili yazıda bu konuda lider olan işletim sistemini açıkladı: Android 10.

Android kac kullaniyorum?

Hangi Android sürümüne sahip olduğunuzu öğrenme Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. Sistem güncellemesi'ne dokunun. "Android sürümünüze" ve "Android güvenlik güncellemenize" bakın.

Android işletim sistemi nasıl öğrenilir?

Android işletim sistemi nasıl öğrenilir?
Hangi Android sürümüne sahip olduğunuzu öğrenme
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Alt bölüme yakın bir yerde Sistem. Sistem güncellemesi'ne dokunun.
- "Android sürümünüze" ve "Android güvenlik güncellemenize" bakın.

Android 12 Ne Zaman Çıkacak?

Android 12, Google liderliğindeki Open Handset Alliance tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi olan Android'in on ikinci büyük sürümü ve 19. sürümü olacak. İlk geliştirici ön izlemesi 18 Şubat 2021'de yayımlandı. Android 12'nin ilk Betası 20 Mayıs 2021 tarihinde Google I/O 2021 ile yayınlandı.

Telefon nasıl Android 11 Yapılır?

Kullanabileceğiniz en yeni Android güncellemelerini alma
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Alt bölüme yakın bir yerde Sistem. Sistem güncellemesi'ne dokunun.
- Güncelleme durumunuzu görürsünüz. Ekrandaki adımları uygulayın.

Android 12 yayınlandı mı?

Android 12 yayınlandı mı?

Android 12 de ne var?

One UI 4 Yükseltmesi (Android 12)
- Renk paleti. Telefonunuzu, duvar kâğıdınıza göre eşsiz renklerle özelleştirin.
- Gizlilik. One UI 4, kişisel bilgilerinizin yanlış ellere geçmemesi için güçlü bir gizlilik koruması sunar.
- Samsung Klavye.
- Ana ekran.
- Kilit ekranı
- Kamera.
- Galeri.
- Fotoğraf ve video düzenleyici.

Poco X3 Pro Android 12 alacak mı?

Poco X3 Pro ve Poco F3 yakında Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini alacak!

Işletim sisteminin ne olduğunu nasıl öğrenirim?

Işletim sisteminin ne olduğunu nasıl öğrenirim?
Windows işletim sisteminin hangi sürümünü çalıştırıyorum?
- Başlangıç > Ayarlar > Sistem > Hakkında 'yı seçin.
- Cihaz özellikleri > Sistem türü altından Windows'un 32 bitlik mi yoksa 64 bitlik mi sürümünü çalıştırdığınıza bakın.
- Windows özellikleri altında, cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını denetleyin.

Android işletim sistemi dünyasında en hızlı sürüm olarak Google'un araştırmasına göre Android 10 lider konumda. Bu sürüm, performans, güvenlik ve kullanıcı deneyimi açısından önemli iyileştirmeler sunuyor.

Android cihazınızda hangi sürümü kullandığınızı kontrol etmek için Ayarlar uygulamasını açarak Sistem Güncellemeleri veya Hakkında bölümüne göz atabilirsiniz. Bu bölümlerde Android sürümünüzü ve güncelleme durumunuzu görebilirsiniz.

Android versiyonunuzu öğrenmenin yanı sıra, Android 12 gibi yeni sürümlerle ilgili bilgi edinmek de önemli olabilir. Android 12, geliştirici ön izlemesi itibarıyla yayınlanmış olup önümüzdeki dönemlerde genel kullanıma sunulması beklenmektedir. Bu yeni sürümle birlikte renk paleti, gizlilik odaklı güncellemeler, kamera ve fotoğraf düzenleme iyileştirmeleri gibi özellikler kullanıcılarla buluşacak.

Öte yandan, cihazınızın Windows işletim sistemi sürümünü öğrenmek için Başlangıç > Ayarlar > Sistem > Hakkında gibi adımları takip edebilirsiniz. Bu sayede hangi Windows sürümünü kullandığınızı ve kaç bitlik bir işletim sistemi kullandığınızı öğrenebilirsiniz.

Poco X3 Pro gibi cihazlar için de Android 12 tabanlı yeni güncellemelerin yakında sunulacağı bilgisi verilmiş. Bu güncellemelerle birlikte kullanıcılar, telefonlarını daha güncel özelliklerle donatarak daha verimli bir deneyim yaşayabilecekler.

Hollandada kac asker var?

Rus Dudak dolgusu nedir?

1. Konular

1. 1.284.012
  2. Mesajlar

1. 1.687.087
  3. Kullanıcılar

1. 32.589
  4. Son üye

Geri
Üst Alt