Modoratör
Yeni Üye
En iyi burun bandı hangisi?
Nano Absolute. Listemizdeki en iyi siyah nokta giderici burun bantlarından biri olan Nano Absolute burun bandının içerisinde 6 adet bant bulunuyor. Anti alerjik olan ürün tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygun olarak üretilmiş.
Burun Bandı horlamayı önler mi?
Burun Bandı horlamayı önler mi?
Ürün içerisinde iki farklı renkte bantlar mevcuttur. Etkili, ilaç içermeyen, kolay kullanılabilen OtriNatura'dan Breathe Right Burun Bantları, horlamayı azaltır, soğuk algınlığı ve alerjilere bağlı burun tıkanıklığını hafifletir.
Burun Bandı tehlikeli mi?
Siyah nokta bandı kullanımı nedeniyle cildimizde kızarıklık oluşabilir. Siyah nokta bandını cildinden çıkarırken nazik ve yavaş olmaya dikkat etmelisin. Aksi halde cildinin tahriş olmasına neden olabilirsin. Ayrıca burun üzerindeki minik tüyleri de çekebileceği için ekstra nazik olmaya dikkat etmelisin.
Burun bantları işe yarıyor mu?
Burun bantları işe yarıyor mu?
Burun aparatların horlama ve uyku apnesini engellemisi mümkün değildir. Çünkü burun aparatları burna yerleştirilir, horlamanın olduğu yer olan yutak bölgesindeki daralmayı açamaz. Kısıtlı bir etkisi olabilir o da burun kanatlarını açarak burundan geçen hava miktarını az da olsa artırır.
Bim burun bandı nasıl?
Bim'den aldığım Ritüel de Beaute burun bandı çok kötü üzerinde yazdığı gibi uyguladım. Ama sonuç kötü yapışkanlığı çok az. 20 dakika kadar beklettim çıkarırken çok kolay çıktı ve neredeyse hiç siyah nokta çekmedi. Bin pişman oldum aldığıma ilk kez bu markayı kullandım.
Şok burun bandı ne kadar?
Şok burun bandı ne kadar?
3. Şok marketten 5.95′ e (emin değilim de bu civarda olması lazım) aldım. Beklentim çok yüksek değildi.
Horlamamak için burun bandı ne kadar?
%33 indirimle Minion Oksimax Horlama Aparatı Horlama Önleyici 7,90 TL'ye, %7 indirimle Breathe Right Extra 10'lu 6 Paket Burun Bandı Horlama Önleyici 242 TL'ye, %11 indirimle Breathe Right Extra 10'lu 12 Paket Burun Bandı Horlama Önleyici 425 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Burun bandı burnu açar mı?
Burun bandı burnu açar mı?
Horlama bandı, burunun çalışmasına mekanik bir destek sağlamaktadır. Burun kanatlarının üzerine yapıştırılan bu ürün, burun kanatlarını dışarı doğru çekerek, burun deliklerinin daha fazla açılmasını ve daha fazla nefes alınmasını sağlar.