<
Modoratör
Yeni Üye
En iyi izole protein tozu hangisi?
Weider CFM Whey Overload Protein 100% 908 Gram, CFM filtreleme teknolojisi ve 0 izole içeriği sayesinde en saf ve kaliteli üründür. Emilim süresi göz önünde bulundurulduğunda da en etkili ürünlerden birisidir. Ayrıca & oranında BCAA amino asitleri içerir ve 0'a yakın laktoz bulundurur.
Scitec protein tozu nasıl?
Scitec protein tozu nasıl?
0 whey olanını kullandım. tadı çok yoğun, supplementlerin kendi markası gibi hafif bir tadı yok. iso protein olanını kullandım, çileklisini. tadı vay-yok arası hiç yoğun değil. ilk defa iso içiyorum, diğer tozlara göre daha bir hafif geldi bana. güzel gidiyor bakalım.
Whey protein mi izole mi?
İzole protein, içeriğindeki protein miktarı %90 – %94 arasında olduğu için, içeriğindeki protein miktarı %29 ila %89 arasında değişen whey protein konsantresinden daha üstündür. Eğer amacınız daha yüksek protein içeriğine sahip bir protein tozuna sahip olmak ise, whey protein izolesi tercih edilebilir.
Isolate protein ne demek?
Isolate protein ne demek?
İzole kelimesi kelime anlamı olarak "yalıtılmış" demektir. İzole Protein dediğimiz supplement türü ise yalıtılmış protein tozu anlamına gelir. Peki nedir bu yalıtılmış protein tozu. Yüksek protein oranına sahiptir bu duruma nazaran Karbonhidrat, Laktoz ve Yağ bakımından ise yalıtılmıştır.
Scitec whey nedir?
Kas kütlesini korumak ve geliştirmek isteyen sporcular için tasarlandı. Scitec Whey Professional, yüksek kaliteli konsantre whey proteini ve izole whey proteini karışımından oluşur. Etkili amino asitler ile zenginleştirilmiş içeriğe sahiptir.
Scitec creatine nasıl?
Scitec creatine nasıl?
Cevap: Merhaba, 5 gram ürünü (3/4 ölçek) 400 mL sıvı ile tercihen antrenmandan önce ya da sonra alınız . Cevap: Merhaba. Orta ve ileri seviyede spor yapıyorsanız günlük tercihen idman öncesi yada sonrası 5 gram şeklinde tüketebilirsiniz. Ürünü kullanırken günlük su miktarınızı arttırmanızı öneririz.
Izole protein tozu ne demek?
İzole Protein Tozu içindeki Protein ve Amino Asit miktarları ile beraber sindirilebilirlik ve emilim açısından en iyi derecelendirmeye sahiptir. İzole Proteinlerin en büyük özelliklerinden biride içinde çok yüksek oranda Amino Asit (BCAA) içerir. Kaslarınızın en çok ihtiyaç duyduğu ana ham maddelerden biri BCAA dır.
Hidrolize izole ve konsantre nedir?
Hidrolize izole ve konsantre nedir?
Whey proteini üç farklı şekilde bulunur: Konsantre, izole ve hidrolize. Her birinin farklı özellikleri ve tatları vardır. Konsantre whey proteini hızlı, izole whey proteini daha hızlı ve hidrolize whey proteini en hızlı sindirilen protein tozudur.