- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.665
- Meslek
- Webmaster
EPS ne için kullanılır?
EPS ürünleri, binalarda ısı ve ses yalıtımı amacıyla kullanıldığı gibi, bazı özel mühendislik yapılarında ve inşaat dışı bazı sektörlerde de çeşitli amaçlarla kullanılırlar ve kullanım alanları sürekli gelişmektedir.
EPS ürün nedir?
Genleştirilmiş Polistiren Sert Köpük (EPS-Expanded Polystyren Foam), stiren monomerin polimerizasyonuyla petrolden elde edilen, köpük haldeki kapalı gözenekli tipik olarak beyaz renkli bir termoplastik malzemedir.
EPS nin açilimi nedir?
Elektrofizyolojik Çalışma (EFÇ ya da EPS) kalbin ritim ve iletim bozukluklarının tanısı amacıyla uygulanan bir girişimsel tetkikdir. Dolayısıyla EPS (ElectroPhysiological Study) konusuna geçmeden önce kalbimizin ritim ve iletim fonksiyonlarından kısaca bahsetmemiz faydalı olacaktır.
EPS kaç dansite olmalı?
Sektörde kabul görmüş tabiri ile 16-18 Dansite denmektedir. Dansitenin yüksek olması ile sağlamlığı ve koruyuculuğu paralellik göstermektedir. Yani dansite yüksekse daha uzun ömürlü ve sağlam olup daha uzun korur.
EPS özelliği nedir?
EPS Yalıtım Levhalarının Özellikleri Isı yalıtımı uygulamalarında yüksek ısı yalıtımı sağlar (λ hesap=0,033–0,040 W/mK). Yoğunluğu arttıkça ısı iletkenliği azalır. EPS'nin ısı iletkenliği düşük olduğu gibi, sabittir; şişirici gaza ve zamana bağlı olarak ısı iletkenlik değeri değişmez. Basınca mukavemeti yüksektir.
EPS yalıtım malzemesi nedir?
EPS Köpük termoplastik, kapalı gözenekli, polistren taneciklerin şişirilmesi ve birbirine yapışması yolu ile üretilen bir ısı yalıtım malzemesidir. EPS "Genleştirilmiş Polistren" kelimesinin kısaltılmışıdır ve bu malzemenin %98'i hareketsiz kuru havadan oluşur.
EPS kalıp nedir?
Eps Kalıp, Petrolden elde edilen polistiren malzemenin işlem görmesinden sonra elde edilen köpüktür. Bu köpük küçük tanecikler halindedir. Ürün baskısı anında bu küçük taneciklere buhar verilerek genleşmesi sağlanır. Genleşen tanecikler kalıbın içinde birbirlerine yapışır köpük oluşumu tamamlanır.
5 cm EPS kaç m3?
Eps "Strafor" Isı Yalıtım Levhası Ölçüleri ve Ebatları Nelerdir?