Ercan Narinç kim?
Ercan Narinç – Yönetim Kurulu Başkanı – Nevco Holding | LinkedIn.
TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A Ş sahibi kimdir?
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne hayat veren Atatürk Barajı başta olmak üzere, birçok başarılı projeye imza atan Ata Holding Grubu'nun ve bu kapsamda TAB Gıda'nın Kurucusu Sayın Ertuğrul Kurdoğlu, karayollarında stajyerlikle başladığı iş hayatına ünü Dünya'ya taşan işler sığdırdı.
Ertuğrul Kurtoğlu kimdir?
Ertuğrul Kurtoğlu kimdir?
Ertuğrul Kurdoğlu kimdir, Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanıydı. Dünyanın 4. Büyük barajı olan Atatürk Barajı inşaatı yapandır. Ertuğrul Kurdoğlu, 1932 yılında Artvin'de doğmuştur.
Burger King patronu kim?
Burger King patronu kim?
Burger King
Endüstri | Restoranlar
Kurucu | James McLamore ve David Edgerton
Genel merkezi | Florida
Kilit kişiler | John W. Chidsey (CEO/Başkan) Ben K. Wells (CFO)
Ürün | Fast food
Ercan Burger sahibi kim?
Ercan Burger ve Ercan Steakhouse bir Nevco Holding markasıdır. Nevco Holding, Ercan Narinç tarafından İstanbul'da kurulmuş şirketler grubudur. Holding; gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Ercan Hamburger kimin?
Ercan Narinç – Ercan Burger Türkiye'de 55 adet şubesi bulunan Ercan Burger'ın sahibi Ercan Narinç, sağlıklı beslenme için hamburger sektörüne giriş yaptıklarını söyledi.
Erhan Cansu kimdir?
Erhan Cansu kimdir?
Erhan Cansu Yönetim Kurulu Üyesi A.Ş.'de CEO olarak görev yapmaktadır. 2012 yılından itibaren Atakey Patates Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulunda görev alan Cansu, Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve MES Mutfak Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.'de yöneticilik görevini yürütmektedir.
TAB Gıda Burger King kimin?
TAB Gıda Burger King kimin?
Ertuğrul Kurdoğlu, aynı zamanda, Burger King, Sbarro, Popeyes, Arby's markalarının Türkiye lisans hakkı sahibi olan TAB Gıda, Fasdat Gıda Dağıtım, Ekur İnşaat, Ekmek Unlu Gıda, Ata Key, Ata Sancak, Ata İnşaat, Ata Yatırım, Escada, Tradesoft, Entegre Harç gibi şirketlerin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin önde gelen …
Erhan Kurdoğlu kim?
Erhan Kurdoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı Erhan Kurdoğlu, 35 şirketin kurucu ortağı ve Fasdat, Ekmek Unlu Gıda, Atakey, Ekur Et, Reklam Üssü grup şirketlerinin kurucusudur. Kurdoğlu, Miami Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur.
Ertugrul Kurdoğlu nereli?
1932 yılında Artvin'de doğmuştur. İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Ertuğrul Kurdoğlu 1956 yılının Haziran ayında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu.