Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ercan Saatçi, serbest bırakılmasının ardından yaptığı ilk paylaşımında "Çok iyi ve dimdik ayakta olduğumu bilmenizi isterim" dedi.
Ekrem İmamoğlu ile 19 Mart'ta gözaltına alınan 105 isim arasında sanatçıErcan Saatçide yer almıştı. Çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ercan Saatçi, ilk sosyal medya paylaşımını yaptı.
"Dimdik ayaktayım"
"Dimdik ayaktayım"
Paylaşımında bir fotoğrafına da yer veren Saatçi, şu ifadeleri kullandı:
"Bu tatsız süreçte arayan, soran, destek olan, dostlukları ve sevgileriyle bana güç veren, beni merak eden herkese gönülden, en samimi duygularımla çok teşekkür ederim. Ayrıca çok iyi ve dimdik ayakta olduğumu bilmenizi isterim. Ertelenen konserimizde buluşmak dileğiyle saygılarımı sunarım."
"Bu tatsız süreçte arayan, soran, destek olan, dostlukları ve sevgileriyle bana güç veren, beni merak eden herkese gönülden, en samimi duygularımla çok teşekkür ederim. Ayrıca çok iyi ve dimdik ayakta olduğumu bilmenizi isterim. Ertelenen konserimizde buluşmak dileğiyle saygılarımı sunarım."
Ercan Saatçi'nin gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılmasının ve ilk paylaşımının detayları hakkında bilgi veren paylaşımınız için teşekkür ederim. Saatçi'nin sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım ile destek veren ve kendisiyle ilgilenen herkese teşekkür ettiği ve dimdik ayakta olduğunu vurguladığı belirtilmiş. Ayrıca, ertelenen konserlerinde hayranlarıyla buluşma dileğinde bulunduğu da paylaşımdan anlaşılıyor.
Sanatçıların toplumsal olaylara verdiği tepkiler ve yaşadıkları süreçler genellikle kamuoyunda önemli bir yer tutar. Bu nedenle, Ercan Saatçi'nin serbest bırakılmasının yanı sıra paylaştığı mesajın da dikkatle takip edilmesi ve değerlendirilmesi önemlidir. Güncel gelişmeleri takip etmeye devam ederek, sanatçının yaşadığı sürecin sonucunu ve konserlerinde hayranlarına kavuşup kavuşmayacağını öğrenmeyi umut ediyorum.