- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.021
- Meslek
- Webmaster
Ercüment Çözer o kim la?
behzat ç.'de nejat işler tarafından canlandırılan karakter. kuytularda milletin sikini taşşağını avuçluyor. ben iz bırakmam gibi bir hava var tavırlarında. behzatla ekibine ters bakmalar falan..
Ercüment Çözer ilk hangi bölümde girdi?
Ercüment Çözer ilk hangi bölümde girdi?
Ayrıca 1. sezonda diziye sonradan dahil olan Şule (Ayça Eren,2. bölüm), Ercüment (Nejat İşler, 13. bölüm) ve Memduh (Güven Kıraç, 13. bölüm) karakterleri dizinin kilit karakterlerindendir.
Ercüment Çözer hangi burç?
Ercüment Çözer hangi burç?
boğa burcu imiş. dönmüştür. kaynak için 68. bölüm fragmanı. önce karakterin "hollywoodvari mizacı-tıyneti" sonra nejat işler'in bence beceremediği oyunculuk sebebiyle hala belli belirsiz sırıtıyor.
Nejat işler anne babası kimdir?
Nihat İşlerZehra İşlerNejat İşler/Ebeveynleri
Behzat Ç dizi ne zaman başladı?
Behzat Ç dizi ne zaman başladı?
Hakkında. Adam Film yapımcılığında ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar akşamı Star TV'de yayımlanmıştır. Başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Fatih Artman, Berkan Şal'dır.
Behzat Ç bahar neden ayrıldı?
Behzat Ç bahar neden ayrıldı?
"Behzat Ç.'den ayrılmam doğru bir karardı. Dizi, çok iyi bir diziydi… Ama rolüm pek iyi değildi. Rolüm pek oturmadı ve Bahar'ın hikayesi pek devam etmedi…
Behzat Ç 2 sezon finali Hangi bölüm?
Ercüment Çözer ve Memduh Başgan ise tüm şüpheyi üzerine çeker.Ayrıca sezon finalinde Bahri'nin Anne'ye çalıştığını öğrenmiş oluruz. Dizinin 2.sezonu,13 Kasım 2011 tarihinde yayınlanan 39. bölümü ile başlayıp,17 Haziran 2012 tarihinde yayınlanan "Akıntıya Karşı…" isimli 69. bölümü ile tamamlanmıştır.
Behzat Ç hangi burç?
Behzat Ç hangi burç?
behzat ç. akrep olabilir. çünkü ben de akrepim. behzat ç.'yi de seviyorum. bi de ezel'deki cengiz de en götelek burç hangisiyse odur muhtemelen. ama seviyorum keratayı. adamım cengiz. ezel'e koyim. kadın olanları ekseriyetle içinde ne fırtınalar kopuyor burcu kadınlarıdır.
Nejat İşler parmakları neden kesildi?
Nejat İşler parmakları neden kesildi?
46 yaşındaki oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz yıllarda geçirdiği septik şok nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalmış, rahatsızlığının ilerlemesi nedeniyle el parmaklarından bazıları kesilmişti. Ancak Nejat İşler, kendisini bu hale getiren zararlı ürünlerden vazgeçmiyor.
Nejat İşler hangi partiye oy veriyor?
Nejat İşler
Eğitim | Yıldız Teknik Üniversitesi
Meslek | Oyuncu · Tiyatrocu
Etkin yıllar | 1994 – Günümüz
Siyasi parti | SOL Parti (2021-)
Behzat Ç 4 sezon kaç bölüm olacak?
Behzat Ç 4 sezon kaç bölüm olacak?
Bu listede, 2010-2019 yılları arasında Star TV ve BluTV'de yayımlanan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı polisiye ve aksiyon türündeki Türk televizyon ve internet dizisinin bölümleri listesi yer almaktadır. Dizi, 4 sezondan ve toplam 105 bölümden oluşmaktadır.