Son Konular

Erdoğan, BM UNRWA Genel Komiseri Lazzarini'yle görüştü.

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.443
cumhurbaskani-erdogan-bm-unrwa-genel-komiseri-18773441_amp.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu Filistin Mültecileri Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın (BM UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini'yi kabul etti. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen görüşmeye, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM UNRWA Genel Komiseri Lazzarini ile önemli konuları masaya yatırdı. Görüşme, bölgedeki insani yardım faaliyetlerinin geleceği üzerine verimli bir şekilde geçti.

Taraflar, Filistin mültecilerine yönelik yardım projelerinin koordinasyonu ve sürdürülebilirliği üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, bölgedeki insani krizlere karşı ortak çözüm yolları arayışı içinde olduklarını vurguladılar.

Görüşme sonrasında yapılan ortak açıklamada, Türkiye'nin Filistin mültecilerine verdiği destek ve iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. BM UNRWA Genel Komiseri Lazzarini, Türkiye'nin bölgedeki insani yardım çalışmalarındaki rolünü takdirle karşıladığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM UNRWA Genel Komiseri Lazzarini, gelecekteki iş birliği ve ortak projeler konusunda mutabık kaldılar. İki taraf arasındaki diyaloğun, bölgedeki insani yardım faaliyetlerine olumlu yönde katkı sağlayacağına inanılıyor.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Silahlı Saldırıda Öldü

Balıkesir'de Alevlerle Mücadele: Ekipler Yangına Karşı Savaşıyor

1. Konular

1. 1.280.869
  2. Mesajlar

1. 1.677.977
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri
Üst Alt