Son Konular

Erdoğan, Suriye Kilise Saldırısını Kınadı: "Teröre Lanet Olsun"

Credits
1.235.277
cumhurbaskani-erdogan-dan-suriye-deki-kilise-18777858_amp.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki kilise saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Suriye'nin huzurunu ve güvenini hedef alan terör eylemini kınayan Erdoğan, Suriye halkı ve hükümetine desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Erdoğan, Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan menfur saldırıyı kınadığını sosyal medya hesabından duyurdu. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yaralılara başsağlığı dileyen Erdoğan, Suriye'nin istikrarı ve birliği için terörle mücadelenin sürdürüleceğini vurguladı.

Suriye'de yıllardır süren çatışmaların ardından umutla bakılan bir geleceğe sahip olması gerektiğini belirten Erdoğan, ülkenin terör örgütleri tarafından istikrarsızlaştırılmasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Suriye hükümetinin terörle mücadelesine desteklerinin devam edeceğini belirten Erdoğan, bölgenin istikrarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Artvin'de Yüzyıllık Geleneğe Saygı: Atmaca Mirası Devam Ediyor

Benzer Konular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınadı. Erdoğan, Şam'da meydana gelen kilise saldırısını şiddetle kınadı. "Suriye'nin başkenti Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan menfur terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Saldırıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınayarak, "Suriye'nin istikrarsızlaşmasına izin vermeyeceğiz ve terörle mücadeleye destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Şam'daki Mar İlyas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Avrupa Ülkeleri ve BM, Şam'daki Kiliseye Yapılan Terör Saldırısını Kınadı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı. Macron, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıya maruz kalan ailelere ve yaralılara başsağlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'da gerçekleşen kilise saldırısını kınayarak, "Bu iğrenç terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerine, Suriye hükümetine ve vatandaşlarına baş sağlığı diliyorum" dedi. Erdoğan, yaşanan olayı büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirtti. Şam'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınadı. Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen menfur saldırıyı lanetliyorum diyen Erdoğan, bu tür vahşetin karşısında durulması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, terörün her türlüsünü lanetlediğini ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.404
  2. Mesajlar

1. 1.679.256
  3. Kullanıcılar

1. 31.809
  4. Son üye

Geri